10 Ă„r, tjopp tjopp… đŸ„‚

Idag firar vi 10 Ă„r, sovandes i detta hus.


Kopierat frĂ„n bloggen: ”Janne kom och hjĂ€lpte oss att bĂ€ra sĂ€ngen, och det var ju tur, fy fasen, nog kĂ€nner man att man hĂ„ller pĂ„ vara lite till Ă„ren i alla fall. Jag har haft sĂ„n vĂ€rk i benen, armarna och fötterna inatt sĂ„ nĂ€r jag vaknade och skulle dra pĂ„ tĂ€cket, sĂ„ kunde jag inte ens nypa tag i det, dĂ„ Ă€r man svag i hĂ€nderna.

Innan jag somnade sa jag till Åke, undrar just om vi kommer ihĂ„g vart vi Ă€r, om vi nu behöver gĂ„ upp pĂ„ toaletten inatt, för tror vi att vi Ă€r hemma sĂ„ kommer vi att gĂ„ in i garderoben istĂ€llet, det kan ju sluta i en mindre katastrof 🙂.” slutkopierat

VÄra teveapparater Àr exakt lika gamla, och dom funkar fortfarande, peppar peppar.

Dagen till Ă€ra kan vi ju hoppas att dom fĂ„r visa nĂ„t bra pĂ„ teven 😁

Back then, sÄ kÀndes dom gigantiska, men idag Àr dom nog inte sÄ mÀrkvÀrdiga. Men Ä andra sidan, vÄrt sÄ kallade tv rum Àr ju inte sÄ stort.

Sally pÄskpyntade busken igÄr.


Och jag stÀdade bron. Skurade upp den och klippte lite blÄbÀrsris. -Vart ska du hitta blÄbÀrsris, frÄgade Theresé och sÄg ut som ett frÄgetecken. Ute pÄ gÄrden sÄklart, hehe, vi har ju blÄbÀrsbuskar att ta av.

Sen letade jag och Sally efter buskklipparen, överallt, men den fanns inte. Jag fick anvĂ€nda Winstones gamla kloklippare. En dag senare, hittade jag klipparen. Haha, faktiskt nu, dĂ„ jag gick ut för att fota mitt blĂ„bĂ€rsris, jisses 😆


Kikade in pÄ VK idag och titta vad som kommer hit.


Och nej, jag har nog inte tÀnkt mig upp pÄ nÄgra höjder, stolhöjd, rÀcker för mig. Men jag skulle kunna tÀnka mig att Sally skulle gilla det. Hennes pappa Àr ju som bekant, fascinerad av höjder.


Theresé HÀllsten fotade.

Det blev, by the way, oavgjort med min och Elisabeths vadhĂ„llning. Vi skulle gissa temperaturen klockan 16, 1:a april. Jag drog till med +3 coh hon +9. Det var +6, men kolla in real feel…hahaa.


Nu mÄste vi klura ut nÄt annat att hÄlla vad om.

LÄÄÄngfredag idag, men jag gissar att den kommer att gÄ lika fort som alla andra dagar. Hoppas pÄ en fin fredag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      Mjaha, blĂ„bĂ€rsriset sĂ„g du ju pĂ„ bild…pĂ„skpyntat och fint 😀 Anders klĂ€ttrade upp och gjorde en snabbcheck pĂ„ takteglet. Han gör ju hissar och annat pĂ„ höga höjder, sĂ„ han Ă€r van.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.