Jag i ett nötskal 😁

Jösses! Det var inte mindre att göra idag pĂ„ morgonen, Ă€n det var igĂ„r. Har suttit i telefon, jobbrelaterade saker, och har en massa att hĂ„lla reda pĂ„, hm… BĂ€st att sortera ut det innan man lĂ€gger ner tankar pĂ„ annat.

Jag hann sitta ute igĂ„r, en halvtimme innan det var dags att sĂ€tta fart igen. Och det var riktigt varmt upp pĂ„ bron, sĂ„ jag har definitivt, siktet instĂ€llt pĂ„ brohĂ€ng. Ă€ven idag. Nu Ă€r jag dĂ„ ”ledig”, vilket innebĂ€r att jag inte har tider att passa, sĂ„ det kanske blir lĂ€ngre Ă€n 30 minuter.

SÄg denna TikTok i förrgÄr och skickade den till Nicco. Jag asgarvade men inte sÄ mycket Ät sjÀlva personen, utan mer för att jag VET, att det dÀr hade kunnat vara jag

Det gick en stund, sÄ fick jag tillbaka detta.

 

 

AlltsĂ„, ja, nu vet jag inte om Nicco menade att Ă€ven detta, hade kunnat hĂ€nda mig, eller om det var en tröst, att det finns dom som har det aningens vĂ€rre. Det lĂ„ter jag vara osagt 🙃

Har bakat en sockerkaka pÄ morgonen, gissa om jag var superglad dÄ jag kom ihÄg att anvÀnda specialbakplÄtspapperet som passar som hand i handske i brödformen.


Den kom ut ur formen, helt intakt och utan klet och smet.


Jag lÀr ju ta mönstret pÄ det papperet dÄ det hÄller pÄ vara slut, sÄ smidigt.

Nu ska inte smida, men smita ut pÄ bron, och se om jag fÄr tag i Remmers Annelie. DÄ kan jag bÄde njuta av sol och av en vÀn i luren.

Ha en fin torsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.