Husmansforever mannen…

Vad glad jag blev då jag steg upp och såg solen, på riktigt… jag var inställd på oväder, grått och dassigt. Nu planerar jag istället för utomhushäng på vår gård.

Fick ett paket med spännande, heta saker igår. Winstone var med vid öppningen.

Det var en beställning från Åbergs salsor, och jag hade fått lite extra presenter med på köpet. Så underbart, och det blir kul att prova på.

Nicco hade en teori om att dom tyckte att jag bara beställde samma saker och nu skulle det provas nåt nytt. Hon dömde även ut mina bilder och fotade dom heta sakerna.

Apropå saker, det är ju nåt som Ikea har, minsann. Personligen så tycker jag att dom är lite för stor för att jag ska kunna ta in alla saker dom har. Upplever det mer som ett lager. Men man kan ju kika på hemsidan eller googla bilder om man är ute efter nåt speciellt.

Det är med andra ord, ingen affär jag går in på, bara för att strö titta. Dessutom brukar dom flesta sakerna där, tarva kunskaper om ihopsnickrande. Nåt jag saknar. Snodde den här bilden från Jerrys FB sida, och oh ja, lite så här, är det ju.


Vi satt och käkade middag under påsken och jag nämnde att jag, 99% av alla gånger jag ska öppna en burk med läsk, cider eller öl, börjar åt fel håll. Och då VET jag ju, att det är fel, men ändå verkar det som om hjärna klickar bakvänt och skickar andra signaler till mina fingrar. Haha..tur att jag INTE är kirurg på nåt sätt.

Exakt samma sak då jag ska skruva på korken till Åkes räkosttub, och jag lovar, det är nåt jag gör 5 dagar av 7. Jag får inte dit korken utan att stå och trassla med den i 2-3 minuter. Fiii faaan, räkna ihop hur många minuter på ett år som jag står och ska skruva i en kork till nåt som jag inte ens använder själv.

Sa det till Åke i förrgår, då jag stod och tjorvade med den där jäkla tuben. Han sträcker fram tumme och pekfinger, greppar korken och hookypoooky så satt den där 🧞‍♂️

Om nu frågan väcks hos er, varför jag ens håller på med hans räkost, så kan jag säga att vi äter alltid en kvällsmacka, och ”husmansforevermannen” äter räkost VARJE dag. Jag gör i ordning denna macka och dom han ska ha med på jobbet, då han och Winstone är ute på kvällsprommisen. Så där har ni svar på det


Nä, dags att bädda sängen och kolla om det är nåt mer att göra innan jag går ut. Ha en underbar lördag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten