Inte såld, men…

Nopp, jag blev inte såld på den bilen. Visst, den ser städad ut, invändigt, inga skavanker, som jag kunde se. Men… snälla nån, bilen måste ju röra sig med lite mer fart då man gasar
Nåja, jag har ju min Audi, och jag kan ju låna den där, när jag i framtiden, ska skjutsa mamma eller nån annan. Den ser ju som sagt var, lite finare ut. Inget fel på Audin invändigt heller, men utsidan…


Theresé är såld på nåt annat, och det är Lego. Kunde ju inte låta bli att tagga henne i denna bild, haha…


Sen tänkte jag att det är väl ändå konstigt, att det ska finnas en övre gräns Jaja, dom tänkte väl inte att folk i gemen blir över 100 år, borde egentligen stått 135, då borde dom vara ganska safe.

Och om 100 år, hittar dom en gammal kartong där det står 135 och säger… -Tänk, dom blev inte äldre på den tiden!

Ska åka och handla lite idag, och ikväll ska Winstone få en dusch och genomgång som heter duga. Jag kan inte vänta längre även om jag vet, att jag måste göra om det igen, på några veckor. Hade ju önskat ett ösregn istället för lite fjuniga snöflingor. Så hade den där skiten spolats bort, som ligger på gräsmattorna.

Det här klippet dök upp i mina minnen, igår. Hunden ser ju för rolig ut.

Har alltid tyckt om hundar med mycket päls, men det har förändrats. Från att ha haft ett ganska litet spann av favoriter, till att finna skönhet i dom allra flesta. Vet inte riktigt vad det kan bero på. Om det är all reklam vi matas med, dagligen dags, och nog har man sett en hel del vovvar i dom snuttarna.

Det är trendigt med hundar, på nåt knepigt sätt. Jag är verkligen inte för, all avel och hokus pokus, för att vi ska få fram hundar som ryms i tekoppar eller om har så mycket päls att inget annat lyser igenom. Men snart har man väl glömt bort hur en alldeles ”vanlig” hund, ska se ut.

Nåja, ska inte gräva ner mig i det, utan jag lägger ut en rolig historia och med den, hoppas jag att solen skiner, även på er och att ni får en bra torsdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten