HuggtĂ€nder i marsipan och svart/lila prickiga vingar eller…đŸ§›â€â™‚ïž

Theresé, Anders och Sally, har sitt hus, placerat i ett litet Zoo. Djurlivet Àr bokstavligt talat inpÄ knutarna. I förrgÄr skickade hon en liten film pÄ en ekorre, som studsade runt och till slut bestÀmde sig för studsmattehÀng.

Den dök upp igen, igÄr, ser ut att be om lite nötter.


SĂ„ skrev hon och jag citerar: ”Har varit djurpark hĂ€r idag… fem svanar, en katt, en trana, en ekorre, nötskrika, ett gĂ€ng svalor för första gĂ„ngen i Ă„r och en drös Ă€nder.”

Hon ringde igÄr och vi pratade pÄ, sÄ plötsligt fÄr hon syn pÄ en nalta eljest pippi. Ingen som kÀndes som om den var i sitt rÀtta habitat. Hon skulle se om hon kunde kolla nÀrmare pÄ vad det kunde vara. Hon skrev sedan att det förmodligen var en nymfparakit. Och ja, dÄ Àr den nog pÄ rymmen frÄn sitt hem, i guess.

Lillsyrran Emma HÀllsten, projekterar pÄ en ny tavla. Ska bli kul att se det fÀrdiga resultat. Tycker dom blir superfina.


Idag ska Åke fĂ„ sin första vaccinspruta, fĂ„r se ikvĂ€ll dĂ„, om det vuxit ut huggtĂ€nder i marsipan, och svart/lila prickiga vingar pĂ„ ryggen. Jojo, man vet ju aldrig. Det finns ju dom som pĂ„ riktigt tror, att alla som vaccineras, förlorar sina sjĂ€lar och kommer att bli styrda genom 5G masterna.

Mer korrekt Àr vÀl att det finns dom som kan fÄ biverkningar, men övervÀgande delen av befolkningen, kommer inte att kÀnna av den alls. Jag lÀgger ingen vÀrdering i hur ni resonerar, jag kan förstÄ att nÄgra Àr oroliga, andra vÀgrar och vÀldigt mÄnga vÀljer att tro att den fakta dom sett, nÄnstans i nÄt flöde i vÀrlden, Àr den enda rÀtta.

Medan jag undrar hur det kan komma sig att dom VET, att den faktan Àr den rÀtta och inte den som kommer frÄn dom som jobbar runt Corona och dess vaccin, dagligen dags.


NĂ„ja, mina vĂ€nner, hĂ€r kommer vi dĂ„ att ta sprutan. Och tĂ€nka att vi gör det för en god sak, för alla dom som kanske inte kan, ta den, av olika orsaker. Det Ă€r min tur imorgon…đŸ§›â€â™‚ïžđŸ§Ÿâ€â™€ïž

Avslutar med bild jag knÀppte igÄr kvÀll och önskar er alla en underbar onsdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten