Kul att det görs nåt 👌😃

Theresé skickade ett tips igår. Nämligen detta.

Kul att dom gör nåt därnere. Borde ju passera en och annan människa där, tänker jag. Mja, dit lär man styra stegen, nån lämplig dag, här framöver. Och man slipper ta med kaffetermosen. Perfekt!

Ingen kaffetermos, behövde vi ta med till Emma och Johan igår, heller. Och vi hade turen att få sitta ute. Riktigt skönt då solen behagade titta fram. Mamma fick smaka både Xante päron choklad och en Whisky som Johan lagrat själv, smaksatt med trä från en whisky tunna…minsann.


Så fick vi in 7 rätt på V75, kusin André gjorde den vinnande raden. Men som vanligt, då man har alla rätt så är det knappt att man får igen insatsen. Nu skulle det dessutom delas med några stycken så summa summarum, 100 kronor plus.


Nå, Åke hade också 7 rätt och där var det mindre andelar så han skrapade ihop 439kr – insatsen då.

Japp, och solen sken in på balkongen, där på kvällskvisten så jag och Nicco firade med en kaffedrink alá Maria, därute.

Winstone fick också vara med på ett hörn…förstås.


Ja ni såg ju bilderna från Renbergsvattnet, som jag la ut igår. På kvällen rev isen och Annelie var redo med mobilkameran. Tänk vad fort det går, då det väl sätter igång.


Ser ut att bli, ännu en solig dag, bäst att ta vara på dom man får. För jag gissar, hej vilt, att det kommer att komma, mindre bra dagar, framöver. Nu pratar jag vädermässigt!

Ha en fin söndag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten