Fyrkantiga dĂ€ck kanske đŸ€”

Det fick bli lite gÄrdspyssel igÄr. Jag började med att sÄptvÀtta hÀstkÀrret, det har nog aldrig hÀnt förut, sÄ det var vÀlbehövligt.

Har nog skrivit det förut, men denna kĂ€rra, drog Åke och Nicke upp frĂ„n en snö/grustipp, dĂ€r nĂ„gon kastat bort den. Nicke satte sedan igĂ„ng att fixa i ordning den. Och det gjordes inte över en dag eller tvĂ„. Nu Ă€r den ju nött av vĂ€der vind och Ă„lder, sĂ„ den faller mer under chabby chick, om ni frĂ„gar mig.

Han, Nicke svÀrfar, föll för just den modellen och gjorde Àven smÄ, sÄdana. TvÄ stycken, har vi nere i kÀllaren, jag vet inte riktigt vart vi ska ha dom. Den ena större Àn den andra.


Men vilket jobb han har gjort pÄ dom, det finns till och med fjÀdring pÄ kÀrren.


Sedan klubbade jag, att vÄr lilla smultron och ÄkerbÀrs cirkel, fick tacka för sig och dit stÀlldes nu den mobila eldstaden. Det blev ett litet mer stÀdat intryck, tycker jag. Nicco hade ocksÄ ett finger med i spelet.


DÀr vi satt och pausade med kaffe, sÄ sa jag att det hÄller pÄ vara en jÀdrans massa hjul pÄ gÄrden. RÀknade ihop, lite snabbt, med hÀstkÀrret dÄ, att det finns 12 hjul, med 2 bakom garaget, och tvÄ bakom husknuten.


Mm, sa Nicco, och sedan rĂ€knar vi bilarnas dĂ€ck ocksĂ„… ehh, dĂ„ blir det, 6 bilar x 4 dĂ€ck, och vinterdĂ€ck till 4 av dom, ojoj, sa jag, vi mĂ„ste bryta det runda mönstret. Fyrkantiga hjul, kanske đŸ€”

Lillnasse har skadat ena klöven, och det sĂ„g Åke i lördags, dĂ„ han lyfte fram grisarna.


Jag hittade den förlorade biten och la upp den pÄ bordet innan jag Äkte ivÀg till Hissjö. Fick följande meddelande av Nicco.


Hahaaa…ja, det var faktiskt inte utan att Ă€ven jag, tyckte den sĂ„g konstig ut.

HÀr laddas nu, Äterigen för en lite större eller lÀngre, arbetsvecka. TrÄkigt att den börjar med regn, men regnet sÀtter nog ocksÄ fart pÄ grÀsfÀrgen och man fÄr bort lite av allt damm.

Ha en fin mÄndag, allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.