Jobbar pĂ„ i 120 đŸƒâ€â™€ïž

Somliga kommer aldrig att lĂ€ra sig, inte vissa saker i alla fall. Och jag Ă€r en av dom som alltid tĂ€nker, att det dĂ€r hinner jag, och det dĂ€r, och det… nĂ€hĂ€.


Detta utspelades igĂ„r och jag citerar mitt inlĂ€gg pĂ„ fejjan: ”Åke skulle fĂ„ stekt kyckling med ris och currysĂ„s till middag…det bidde ingen jĂ€kla kyckling med tillbehör, det bidde potatisbullar och bacon.

Let me tell you why! Jag slog pÄ stort och gjorde en ballerinakladdkakekex cheesecake. Hade full koll pÄ alla byttor, rubbet. Tills jag var klar, sprang ner i kÀllaren med cheesecaken som nu ska stÄ orörd till i morgon.

Kommer upp och kĂ€nner att det Ă€ndĂ„ var nĂ„t som inte stĂ€mde đŸ€” 3 byttor, 1 med Ă€ggulor, 1 med Ă€ggvitor och …den tredje med grĂ€dden…đŸ˜± Den stod kvar, orörd i kylskĂ„pet. HELVE… nerför trappen i 120, upp med allt, i med det andra och plötsligt har jag faktiskt inte tid med nĂ„n stekning av kyckling.

Jag börjar jobba om 45 minuter, sĂ„… Undrar varför jag ALLTID ska göra nĂ„t sĂ„nt dĂ€r đŸ€Ș Ha en fin lördag, allihop!” Slutcitat

Även om det var slutciterat dĂ€r sĂ„ tog det inte slut pĂ„ tabbarna. Tiden som inte rĂ€ckte till, gjorde att jag rafsade ihop en macka, och tog sallad som blev över frĂ„n förra dagen, och tĂ€nkte att dĂ„ Ă€ter jag lunchen pĂ„ jobbet.

Kommer dit, och nÀr jag Àntligen ska fÄ i mig lite energi, sÄ hittar jag inte salladen. AlltsÄ jag smÀller av. Mackan har jag dÄ, och kaffe. SÄ det blir min lunch. Som tur Àr, har jag dÄ med mig en middagslÄda. YrhjÀrna! Det har ju till och med hÀnt att jag tagit med termosen men glömt fylla den med kaffet. Inte igÄr, dock, sÄ lite tur, dÀr med.

Nicco gjorde en annan TikTok igÄr, Àven denna med mig i huvudrollen. Och jag som inte ens hunnit klura pÄ revanschen.

TrĂ„kigt vĂ€der idag, men kollar man vĂ€derkartan sĂ„ ser det ut att klarna upp, pĂ„ eftermiddagen. LĂ„ter bra tycker jag. Önskar er alla en fin söndag!

Maria Lundmark HĂ€llsten