Bil, buss…fordon 🚙🚌🚛🏍

Idag fyller mamma Är, sÄ det ska vi fira om Àn uppdelat i smÄ trupper. En förtrupp, firade henne i lördags, idag blir det vi. Och sedan kommer det att fyllas pÄ vartefter dagarna gÄr. SÄ hÀr kommer dÄ ett Grattis pÄ födelsedagen!


Jag jobbar förmiddags passet idag och dÄ passar det ju bra att vi Àter middag tillsammans. Ska ringa och boka in en take away, sÄ vi fÄr med oss maten dit.

Nicco sitter hemma och har utbildning via nÀtet. IgÄr kom hon ner och lunchade med mig. DÄ frÄgade hon om jag sett en lek pÄ TikTok. Den gÄr ut pÄ att man sÀger ett ord, en sak man tÀnker pÄ. Och det gör man samtidigt.

Sedan rÀknar man ner, 3, 2, 1 och sÀger ett nytt ord, synonymt med dom ord man sa. NÄt dom har gemensamt. Jo, jag kan ju sÀga att vi skrattade en hel del. Och sÄ hÀr kan det dÄ lÄta.

Även sĂ„ hĂ€r, dĂ„ man Ă€r mer synkad och har samma tĂ€nkt.

Jag fick sms frÄn Bo-Lage, jag hade en vÀntande bestÀllning dÀr. SÄ vi tog The Van, och Äkte dit.

La ut detta lilla klipp pĂ„ TikTok, och första kommentaren löd: ”kĂžrte pĂ„ rĂždt lys”.

Jo jag förstĂ„r att man kan tro det dĂ„ man ser trafikljuset och inte vet vilken korsning det Ă€r. Haha… nĂ€, dĂ€r gĂ€ller inte trafiksignal utan vĂ€jningsplikt men det Ă€r bra med skarpögda TikTok poliser.

Min bestÀllning stÀmde, och nu finns det nÄt nytt i hyllan. Ska sparas till nÄt speciellt tillfÀlle. Kanske till midsommar eller nÄn glöggtest som vi ska köra nÄn gÄng i sommar.


Ser fram emot lite mer kompishÀng Àn vad det varit hittills. VÀdret Àr inte speciellt inbjudande och den fördömda Coronan, sÀtter inte bara kÀppar i hjulen, utan den har ju banne mig, stulit dÀcken ocksÄ. Men dÄ jag tittar pÄ bilden jag tog igÄr, hÀrnere vid TvÀrÄn. SÄ fÄr jag ÀndÄ föraningar om att vi gÄr mot bÄde grönare och skönare tider.


Ha en fin onsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.