Björnmöten 🐻

Björnar är mäktiga djur, och mångas önskan, är att nån gång få se en, ute i det fria, levande livet. Det har dock aldrig varit nån önskan från min sida. Hur fina dom än må vara så ska man absolut inte tro att det är några krambjörnar, precis.

Nej, dom får gärna lufsa på där, ute i skogen och hålla sig på säkert avstånd från mig.
Nu vistas jag inte så mycket i skog och mark, så chansen att möta en. är väl minimal, och det är jag tacksam över.

Såg detta klipp igår, vilken tjej, wow!

Mja, jag berättade om det för Åke igår, och man kan fundera på hur man själv hade agerat. Vilken panik, man vill ju inte offra sin hund, fast här hade det kunnat gå, lite hur som. Men jag är glad att hon lyckades med det hon gjorde.

Det här gamla klippet har jag haft ute förut, och det har nog dom flesta av er redan sett. Men det är ju hysteriskt roligt…

Inte för att det är björnen som gör klippet, utan det gör hon som filmar.


Nåja, vi har ju en egen björn, inte lika stor och han verkar vara en kombination av isbjörn och brunbjörn, men han duger gott.


Att få svetsat Camaron, verkar inte vara tvärlätt. Men fick nytt tips av killen jag först fått tips om. Till veckan kommer han hit och ska kika på hur mycket arbete det är och sedan bedöma om det är nåt han kan ta sig an. Jag håller mina tummar, vill ju ha den körklar…typ för 3 veckor sedan.

Åke frågade vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Nja, jag svarade förstås att Camaron blir klar. Eller, sa jag, en tatuering. Den här har jag funderat länge på, sa jag…. typ 1 vecka. Hahaa…jo det är sant, faktiskt. Jag tillhör inte skaran som funderar så länge utan, jag bara gör det. Sällan jag ångrar nåt jag gör idag.

Det är dock ingen stor grej, inget nytt ställe utan jag håller mig i så fall till samma arm. Men, vi får se.

Hoppas ni får en fin torsdag, vädret ser då otroligt lovande ut…love it!

Maria Lundmark Hällsten