Hundgaller, vad Ă€r det đŸ€”

Sveriges nationaldag idag…jag kör med en gammal bild, det fĂ„r duga, som grattis till oss alla.


Idag för 2 Är sedan, var det ZZ Top som levererade nationaldags present. DÄ vi var nere i Uppsala och lyssnade pÄ dom.


VĂ€dret fortsĂ€tter vara underbart och nu börjar man undra om sommaren ska göra slut pĂ„ sig sjĂ€lv innan man ens fĂ„tt sin första semestervecka đŸ€”

Fast, nĂ€, jag Ă€r inte orolig, man ska alltid tro sĂ„ mycket. Överlag fĂ„r man nog bĂ„de det ena och det andra vĂ€dret. Det mest retfulla Ă€r vĂ€l dĂ„ planer förstörs dĂ„ man rĂ€knat med sol, och det regnar istĂ€llet. Eller dĂ„ grĂ€set blir brunt och torrt och man behöver regn, fast solen fortsĂ€tter brinna.

Vi satt ute pÄ altan igÄr och förberedde busshÀmtningen. Man vill inte sitta i bilen dÄ det Àr som varmast. Lunchen intogs dÀrute.


Och efter mycket kaffe, lite glass och jordgubbar, sĂ„ Ă„kte vi ivĂ€g. Winstone tycks inte fatta det dĂ€r med hundgaller, ehh…


Nicco förberedde annat nÀmligen hennes första natt i sin Van. Hon och hennes kusin Camilla, skulle ut pÄ en campardejt. Jag trÀffade dom bÀgge tvÄ, dÄ jag var pÄ vÀg hem igen. Camilla körde jag om och Nicco mötte jag, ingen av dom sÄg mig, hahaa.


Bussen stod dĂ„ kvar. Notera Åke, pĂ„ taket đŸ˜±


Och jodĂ„, bussen, den Ă€r ju bara bĂ€st. Startade pĂ„ första vridet. Och nu upptar den x antal kvadratmeter pĂ„ vĂ„r gĂ„rd…igen. Men det Ă€r vĂ€l bra, gissar jag. DĂ„ har jag tid pĂ„ mig att stĂ€da ur den och göra i ordning för sommaren. Det Ă€r ju som lĂ€ttast dĂ„ den stĂ„r dĂ€r jag har allt inom rĂ€ckhĂ„ll.

Strax innan Ätta igÄr kvÀll, startade jag upp grÀsklipparen. I vÀrmen vill man inte göra mer Àn nödvÀndigt, men det var riktigt skönt ute, den tiden. SÄ det passade ju bra. Gjorde inte baksidan dock, ville inte leva om mer Àn nödvÀndigt, folk vill sÀkert chilla och ha det trevligt en lördagskvÀll. Men jag fick dÄ ta det vÀrsta, framsidan.

VĂ€tskekontroll körde jag med ocksĂ„…hehe.

Nej, vattenflaskan stod kvar sedan dagen och det jag hade i glaset, var en Hard Seltzer, min nya favorit. Citronvattnet med sting fast det inte smakar sting…alls.


Ni fÄr ha en fin nationaldag, allihop och hoppas solen skiner pÄ er alla!

ps ett tips, UmeÄ veteranbilsÀllskap anordnar och kör Cityrundan idag. Med start klocka 10, sÄ det kommer att finnas en del finbilar ute pÄ rull. ds