Ont ska med ont fördrivas đŸ‘č

Den hÀr dagen för 4 Är sedan, var det studentbal för Nicco, att 4 Är, kunde gÄ sÄ fort. Samtidigt som det kÀnns som om det var i ett annat liv.

ApropĂ„ Nicco och ett annat liv. Hon skickade denna lilla konversation, nĂ„t minne som dök upp pĂ„ hennes FB, för 3 dagar sedan. Hahaa, hennes mamma kunde tydligen vara en pain in the hum…jodĂ„, det kan hon sĂ€kert vara idag med, om hon vill đŸ€Ł

Vi förberedde Àven mitt 50 Ärs kalas, den dagen, och rönnen fick vika hÀdan, sÄ att partytÀltet skulle fÄ plats.


Det Ă€r mycket man gör för sina vĂ€nner… Ă„ret dĂ€refter rök ju den stora tallen, Åkes 60 Ă„rsdag till Ă€ra. Allt för att fĂ„ plats med tĂ€lten och fortfarande fĂ„ ha lite svĂ€ngrum. Haha, eller sĂ„ fick tallen ryka för att den höll pĂ„ vĂ€xa sig aningens för stor, men man kan ju skylla pĂ„ nĂ„t annat 😁

Jag höll inte pÄ att hitta lupinerna igÄr. Men sÄ sÄg jag nÄgra smÄ blommor, och förstod att dom inte riktigt var fÀrdiga Àn. NÄ, jag tog dÄ nÄgra för att se om dom kan fortsÀtta bli lila, bara genom att stÄ i vattnet.

Och ja, jag vet att dom ska slÀngas i brÀnnbart för att inte riskera att dom förökar sig pÄ nÄt sÀtt. TÄliga Àr dom dÄ. För innan jag var hemma sÄ slokade dom sÄpass att jag trodde det var kört. Men, med lite tid i vattnet sÄ stod dom upprÀtt igen.

IkvÀll Àr det Ärets första Gammlia 2.1, men jag har fortfarande ingen bil, sÄ den kan man fetglömma. Dom kör som ifjol, med andra ord ingen trÀff pÄ Gammlia, utan nÄgra fÄr starta dÀrifrÄn och sedan kör man snitslad bana runt UmeÄ med omnejd.

Jaja, det fÄr bli dÄ det blir, finns inte sÄ mycket jag kan göra för att pÄverka situationen.

Nu efterlyser dom fÀstingar igen. AlltsÄ om man hittar nÄn som inte borde vara dÀr, en av ovanligare typ, sÄ ska man fota, lÀgga in i frysen, avvakta svar och sedan skicka in den. Klicka pÄ bilden om ni vill lÀsa mer.


Jag gjorde det dÀr ifjol, dÄ skulle man dock inte fota utan bestÀlla en speciell pÄse att skicka in fÀstingen i. Mm, det var intressant, för hur Àn jag letade pÄ deras hemsida, fann jag ingen pÄse att bestÀlla, förutom en liksÀck, för kossor och aningens större djur.

Haha, det kanske hade varit humor, att bestÀlla en sÄn pÄse/sÀck, för nÄt sÄ litet. Men jag iddes inte skojsa till det. DÀremot försökte jag mig pÄ att mejla dom, men fick inget svar sÄ dÄ fick det vara. Nopp, fÀstingen finns inte kvar i vÄr frys, den brÀndes upp, precis som lupinerna ska göras.

Ont ska med ont fördrivas!

NÀ, min vÀnner och alla andra, ni fÄr ha en fin onsdag, pÄ Äterstörande!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Usch, för vad fĂ€stingar kan förstöra! Har ett sorgligt minne frĂ„n nĂ€r vi bodde i UmeĂ„, det var en som drabbades katastrofalt hĂ„rt av ett bett frĂ„n fĂ€stning… Ingen pĂ„ VC tog henne pĂ„ allvar. ”Du Ă€r bara förkyld.” Sedan kom förlamningen. Att stĂ€lla om, mitt i fullfarts-livet, till att istĂ€llet vara helt beroende av andra…

    Niccos comment i bad-frĂ„gan var rolig❣😍😂

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.