Vilken cruisingkvĂ€ll đŸ˜ŽđŸ€˜đŸ˜

Vilken kvÀll det blev, och vilken otrolig uppslutning till cruisingen. NÄn pratade om cirka 400 bilar som var med, det Àr ju fantastiskt. Det enda problemet, Àr svÄrigheten att styra upp det antalet bilar, vid en start.

NÀr vi svÀngde in vid Ikea rondellen, sÄ var det fullt redan, dÀr. Och för att inte skapa en lÀngre kö fick vi klÀmma oss in lÀngre ner. NÄ, det gick vÀgen i alla fall, och till slut kom vi pÄ rull.


DĂ€ruppe stod dom som fotograferade.

Mats Alfredsson med sin klockrena bilder.


Jag hade sagt till Åke, lĂ„ngt innan, att nu mĂ„ste han kĂ€nna en viss press, att stĂ„ dĂ€r och veta att nu kommer dom… och what if…kamerna inte klickar
Men han fixade det hela, och fick till en kanonbild, Ă„terigen.

Även vi kom med pĂ„ en solobild, den tackar vi förđŸ€©đŸ€˜


Det fanns en kille till dÀruppe, som jag dÄ vet namnet pÄ, Larsa Berggren, Àven han, en jÀtteduktig kille pÄ att fÄ till fina bilder.


Han, med fler, stod nere pĂ„ kajen, efter rundans slut. Och hĂ€r kommer vi…


Tack Mats och Larsa för lĂ„net av bildernađŸ‘ŒđŸ„°

HÀr kommer mina, frÄn en annan vinkel. Inte sÄ lÀtt att fÄ till, med solen i ögonvrÄn och man klickar pÄ mÄfÄ och hoppas att nÄt fastnar.


Runt om i byarna, hade folk stÀllt ut olika saker, bilar, vi mötte en liten traktorpatrull, som hade spÄnat ihop en alldeles egen cruising svÀng. Folk stod och satt runt vÀgarna, tjoade och vinkade.

Vi cruisade ocksÄ förbi BÀckabacka, Àldreboende, och dÀr satt dom pÄ rad, glatt vinkande, dÄ Winstone stack ut skallen, haha, han Àr ju för rolig och vi fick se mÄnga glada miner och hurrar rop dÄ folk fick syn pÄ honom.


Och sĂ„ kul med alla barn, som gör tummen upp, ropar att bilen Ă€r snygg. Av ett gĂ€ng, fick vi betyget…tadaaa, en 11 av 10, haha, den var bra 😘
Sen vet vi allihop, att bilen inte ska ses pĂ„ sĂ„ nĂ€ra hĂ„ll, faktiskt. Men man kan ju Ă€lska eller hata, stuket…

Ger Àven hÀr, en stor eloge till dom som anordnar detta. Inte bara UmeÄ VeteransbilsÀllskap, utan alla runt omkring, som gör det dÀr lilla extra. Det Àr verkligen inte alla som skulle ta pÄ sig nÄt sÄdant.

Nu sitter jag hĂ€r och vĂ€ntar pĂ„ utkörning av min…ehh, vĂ„ran grĂ€sklippare. Det lĂ€r ju bli invigning av den ikvĂ€ll. VĂ€dret ser ut att hĂ„lla i sig och jag tĂ€nker att fysiskt arbete, gör man dĂ„ det blivit lite kyligare i luften.

Jag Äkte ju pÄ Avion igÄr, och detta hade jag nu bestÀllt.

Jag vet, jag Ă€r körd…pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt och vis, pĂ„ vissa vis, mer eller mindre đŸ„ŽđŸ€Ł

Och sedan testar vi vÀl nÄt nytt som snaps till maten pÄ lördag.

NÀ, nu önskar jag er alla en toppen torsdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten