Jag fick till ett framhjulslyft 😎

GrÀsklipparen levererades enligt planerna, sÄ igÄr kvÀll fick jag klippa den fördömda, gröna vÀxtligheten. Och o-ja, det var skillnad pÄ klippningen och vilken lycka att inte behöva kratta efterÄt.


Fast let me tell you, den var nalta eljest Àn den gamla. Haha, den hÀr Àr bakhjulsdriven, och vÄr gamla, drog pÄ framhjulen. Notera ocksÄ att den hÀr har en Brixs and stratton motor (nu kanske mÄnga grÀsklippare har det redan, vad vet jag) och dom gör Àven juniormotorer för yngre dragracingfolket.


JodÄ, och det blev nÄgra framhjulslyft, jÀklar vad den drog ivÀg dÄ man tryckte in sjÀlvgÄende handtaget.


NÀr man körde gammhÀrken sÄ lyfte jag ju bara upp framhjulen i luften för att vÀnda eller backa. Och det gÄr ju naturligtvis inte att göra med den hÀr, för den fortsÀtter driva pÄ. NÄja, det nöter man nog in, till slut.

Det var inte bara grÀsmattan som fick sig en genomgÄng. Winstone fick sig en, han ocksÄ. Jisses, tror inte han lossat sÄ mycket underull förut. MÄste kÀnnas skönt att bli av med det, i den hÀr vÀrmen.

Sa till Åke igĂ„r att jag ska duscha Winstone idag, och skrattade till dĂ„ jag sĂ„g pĂ„ fejjan, att det var precis vad jag gjorde för 1 Ă„r sedan, ocksĂ„.


TyvÀrr sÀgs det att om man kastrerar en japansk spets, sÄ kan dom fÄ problem med pÀlsen. Jag kan nog gissa mig till, att det Àr precis vad som hÀnt med Winstone. Hans pÀls, dÀrbak, Àr vÀrre Àn svinto. Och till slut tragglar det ihop sig sÄ det ser ut som rastaflÀtor. DÄ anvÀnder jag saxen, klipper och kammar, och klipper mer. Blir en genomgÄng idag med, efter tvÀtt och tork.

Åke hĂ„ller pĂ„ med bussen, och han fĂ„r kĂ€mpa med allt som ska loss, bultar rostar fast och sitter som i berget. Inte sĂ„ lĂ€tt heller, att komma Ă„t överallt. Arbetsterapeuterna skulle sparka bakut, det Ă€r ingen ergonomi med det jobbet.

Johan BergenstrĂ„hle, en av dom som fotar mycket av bilarna pĂ„ cruisingrundorna och andra trĂ€ffar. Han fĂ„r till en jĂ€drans massa fina bilder. Han stod pĂ„ Avion och fotade i onsdags. Med hans tillĂ„telse fĂ„r jag dela 2 bilder dĂ€r vi finns med…snyggt đŸ€©


Och slutligen, en frĂ€n bild, tagen av HĂ„kan Lundgren, Ă€ven han, en hĂ€xmĂ€stare pĂ„ att fota 📾, Och hĂ€r en ringlande rad av finbilarna i onsdags. Och med den, önskar jag er alla en underbar fredag!