Vad Ă€r nu detta đŸ€”đŸ€ 

HĂ€r har ni en som slutat bli förvĂ„nad över saker Åke kommer hem dragandes med. Senaste grejen var denna tingest.


La ut bilden pĂ„ FB, och Nicco kommenterade…NEJ. Jan A skrev…Hejda honom… 😁 Men entusiasten Lars Boman lĂ€t mer positiv, fast med skrattande emojis och tummar uppĂ„t😁😁👍👍sĂ„ jag vet inte…

NÄ, hans tanke var nu inte att sÀtta den pÄ nÄt jÀrnvÀgsspÄr och trampa ivÀg pÄ cykelsemester. Inte heller att ta delar frÄn tingesten för att anvÀnda till nÄt annat, som jag trodde.
NĂ€, han tyckte den kunde anvĂ€ndas som blomsterstĂ€llning. SĂ„ det kommer att komma dit en cykelkorg fram, och nĂ„n lĂ„da eller nĂ„t annat dĂ€rbak. Dressinen Ă€r nog frĂ„n 50-60 tal och fĂ€rgen Ă€r vĂ€l godkĂ€nd, tycker jag â˜ș


Ett Àr dÄ absolut sÀkert, hade jag haft Bengan preparerad, sÄ hade han fÄtt tagit plats pÄ sadeln.


Men det kanske blir, vem vet…


Vi var ute med Camaron igÄr, Winstone ser ut att njuta av blÄsten. Och det Àr sÄ kul att höra folks reaktioner. Han Àr ju lite svÄr att missa.


Sen skrev Nicco och undrade om hon och David, kunde fÄ 1 eller 2 varv runt stan. Det fick dom. NÀr jag kom hem skickade kusin Anna, denna bild frÄn deras lÀgenhet, sÄ cool.


Jag började svara henne, att nu, om det börjar Äska och blixtra (och dÀr satte det igÄng med en jÀkla smÀll) sÄ kommer du att kunna ta fantastiska bilder.

SjÀlv fick jag dÄ brÄttom ut. Stod pÄ altanen just innan regnet, och det knastrade till bakom ryggen pÄ mig, sÄ jag hukade och tassade pÄ tÄ, upp pÄ bron.

Jag Ă€lskar dunder och brak, men…jag mĂ„ste sĂ€ga att den hĂ€r gĂ„ngen, var det nĂ€stan liiite för nĂ€ra. HĂ€r en filmsekvens, det Ă€r inte blixten som Ă€r grejen, men ljudet.
Det mest skrÀmmande Àr vÀl att man inser hur liten vi Àr och vad lite vi har att sÀga till om, dÄ naturen ryter ifrÄn.

SÀnde en tanke till dom stackare som lockats till i20 omrÄdet dÀr det var tivoli. Huvva, dÀr hade jag dÄ inte velat vara, överhuvudtaget. NÀpp, vi drog ut uppkopplingen nere i kÀllaren och vÀntade ut det vÀrsta.

Vaknade förstÄs i morse, dÄ det började dundra igen. Men nu tycker jag vÀl att vi fÄtt höra oss less. Lite andrum tack sÄ mycket. Regnet Àr vÀl dÀremot vÀlkommet, om det nu finns nÄn mÄtta med det med.

Önskar er alla en fin söndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.