Hon stod i skottlinjen, pew pew đŸ€ 

Gick igenom lite bilder pÄ mobilen, vad tror ni hÀnt hÀr.


Jomen jag stÄr vid köksbordet, 2 meter (jaja vi har inte vÀrlden största kök, 1,88 meter dÄ) frÄn Theresé och ska öppna hamburgerdressing flaskan. Vet inte vad som hÀnde dÀr för jag hade varken skakat den eller utsatte den för tryck. Tryck fanns det redan, uppenbarligen.

Och TheresĂ© stod i skottlinjen, haha, ojdĂ„. Enligt henne hittade jag, eller dressingen, av alla hennes vita tygbitar pĂ„ blusklĂ€nningen. SĂ„nt som hĂ€nder…ibland 😁

Vi lÀmnade över huset till Nicco igÄr, och idag sitter vi i MalÄ. DÀr vi för första gÄngen pÄ lÀnge, fÄr uppleva lite kallare grader. 14 sÄdana, var det för en halvtimme sedan, men det regnar i alla fall inte.

Resan hit gick bra. Passerade ett hav av rallarrosor dÄ vi passerat Kristineberg, och jag drog parallerer med resor söderut och hav av gul rasp, brukar svaja i vinden.


HÀr i bakgrunden syns MalÄtrÀsket, dÄ vi precis passerat Nölviken. Faktiskt oredigerad bild, ser ut om en mÄlning i bakgrunden.


Och högst upp, renar sÄklart. Blev sÄn oskÀrpa i bilden sÄ jag la till en tecknad version.


Hann klippa en vÀnda framför bron, mest för att samla upp allt lös grÀs innan regnet. Och nog regnade det alltid. Tur att bÄde vi och storebror Sivert och svÀgerskan Ewa, har tak överhuvudet. SÄ vi satt dÀr med Emma och Johan och hade lite musik quiz och annat.


Johan sĂ„g lite lustig ut, hehe…


Halv tvÄ, tog jag dessa bilder frÄn vÄr stuga och sa god natt och knallade in i bussen.

Gissa vem som lĂ„g pĂ„ loftet…jo Sally.


Och sĂ„ hĂ€r lĂ„g hon hela natten, med benen utanför, jisses. Har du inte ont i benen idag, frĂ„gade jag pĂ„ morgonen. Nopp, nĂ€r jag sover sĂ„ sover jag, enda gĂ„ngen jag har svĂ„rt att sova Ă€r dĂ„ jag fryser, men jag frös inte. Bra dĂ€r, Sally…

Önskar er alla en fin söndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.