Stor skalle eller litet huvud 😅

Skulle ta en selfie pĂ„ jag och Åke igĂ„r. Med solen i ögonen och konstig stĂ€llning sĂ„ tyckte jag att hans huvud sĂ„g litet ut i jĂ€mförelse med mitt. SĂ„ dĂ„ skulle jag ta en ny bild. Börjar skratta för att jag skulle förklara för honom vad jag sĂ„g och tĂ€nk, onda tanke, hans skalle kanske var i normalstorlek och egentligen var det jag som hade för stort huvud…hahaa…


Vi firade vĂ€l egentligen ingenting, pĂ„ dagen. Att stĂ€da upp pĂ„ gĂ„rden, den delen av den som ligger bakom bussen, Ă€r vĂ€l inget firande. Det behövdes dock och Åke fyllde hela slĂ€pvagnen med grĂ€s, barr och annat skrot. Jag tömde pallen som stĂ„tt lastat med björkved, sĂ„ jag fick bort allt barr som lĂ„g dĂ€runder.

Sen fick jag Robinson kĂ€nsla och staplade upp högen igen…nĂ€pp, stapling av ved Ă€r inget för mig. Men till lunch kom kĂ€nslan igen och jag tĂ€nde upp en eld. Grilla korv Ă€r vĂ€l en bra lunch…enkelt i alla fall. Inget tĂ€ndstĂ„l, hade jag, fast jag hade faktiskt velat haft ett, men jag lyckades tĂ€nda upp pĂ„ första försöket, Ă€ndĂ„.

Ett trick Àr ju att göra karner, sÄ mitt personliga föremÄl som skulle ha medtagits till en sÄn tÀvling, skulle dÄ ha varit en kniv.

Fast dĂ„ fick nog knivbladet vara gjort av just tĂ€ndstĂ„l. Hur skull man annars fĂ„ upp en eld đŸ€” Karner eller ved, brukar inte sjĂ€lvantĂ€nda.

Blev en ny selfie pĂ„ jag och Åke, dĂ„ vi satt och invĂ€ntade bilkaravanen, pĂ„ vĂ€g mot Hörnsjö.

Winstone fick ocksÄ vara med pÄ en selfie.

Och se…just innan första bilarna kom körandes fick jag in en medpassagerare.


Sen kom bilarna. HÀr nÄgra bilder pÄ nÄgra av dom. Vi kapade ju kön och vÀntade inte alltför lÀnge innan vi började köra.


Har ingen aning pÄ hur mÄnga det var, men vi var mÄnga framme i Hörnsjö, och alla parkerade inte ute pÄ Àngen.


Åke gick och köpte oss en fika och vi satt dĂ€r en stund innan hemfĂ€rd. Vi startade 18 hemifrĂ„n och var tillbaka 21.30. Idag vet jag inte vad det blir, men jag vet att Ullas har öppnat efter semester stĂ€ngningen, sĂ„…hm đŸ€” TĂ€nk om vi kunde fira gĂ„rdagen…idag đŸ„ł

Ha en fin dag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.