Internationellt så det smäller om det…eller

Internationella öldagen, den firas alltid första fredagen i augusti. Hm, undrar om man kan gräva fram nån öl, på det här stället 🤔 Jo jag fann 1 endaste, men den ser inte alls god ut, kan vara därför den står kvar, hahaa…


Har ju tid hos tandläkaren idag så då kanske man kan knalla in till Bo-Lage och köpa oss varsin, till middagen ikväll. Jaja, så noga var det väl inte, vi får se.

Sommarfeelingen håller i sig än, soligt då man kliver upp och värme så man kan sitta ute. Kostade på oss en räkmacka från Ullas igår. Tillräckligt stora så vi fick oss en kvällsmacka också.


Vi skjuter lite på vår återresa till Malå, där skulle det inte vara lika bra väder och man vill ändå vara ute, då man är där. Nå, det kommer dagar till veckan, då vi kan åka upp igen.

22.05 igår kväll fick jag special leverans, fram till dörren. En påse med godsaker från Bageriet i Vojmån…love it 😍 Tack Annika, du tillhör absolut, en av dom i min topp elit, av dom där man räknar till dom bästa människorna man känner.

Sally pratade ju i sommar,om hennes planer då hon blir tillräckligt gammal för att köra EPA traktor. Då är hennes nuvarande dröm, att köra den från Järlåsa och upp hit. Hon frågade mig, om det hade varit något jag skulle ha kunnat göra. Jodå, hade jag haft en EPA, och kommit på den tanken, så hade det nog inte suttit fast.

Sen berättade jag för henne, om den gången, Nicco, körde sin EU moppe mellan Malå och Umeå. Kul blev det idag, då det faktiskt dök upp som 8 års minne på FB, just idag.


Dessa fina bilder kommer jag att ha kvar som minne av Gammlia 2.1 i onsdags. Denna tagen av Michael Grahn.


Winstone är som värsta, bästa, raggarhunden, haha… jo, han sitter fastspänd så han kan inte ramla ut. Fast egentligen skulle han nog sitta mera tight, men vi har inga bälten eller selar som passar.

Och här ett foto taget av Rune Johansson, som stod i Hörnsjö och knäppte dom som rullade in.


Och slutligen killen som är född med kameran i handen, Mats Alfredsson, som stod längst vägen. Winstone gjorde precis en paus i raggandet, men men… snygg bild ändå, ju 😃


Idag avslutar jag med ett klipp jag sett på TikTok och som jag sedan letade upp på youtube. Ja jag vet, jag kanske har dålig humor men den här…hahaa…så rolig situation… Ha en fin fredag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten