Min, alldeles egna tolkning 😉

SÄg denna text och blev pÄmind om att jag skrivit om detta för flera Är sedan.


Hur svĂ„rt kan det liksom vara att kunna bekrĂ€fta sina val, med BankID För om inte det Ă€r tillrĂ€ckligt tillförlitligt, sĂ„ kan man ju undra varför vi ska anvĂ€nda det till allting annat đŸ€”

Hur kan mina pengar pĂ„ banken, mina brev frĂ„n myndigheter, mina godkĂ€nnanden av bĂ„de det ena och det andra… ja mitt privatliv, vara mindre viktigt Ă€n min röst?
Svaret pĂ„ detta borde rimligtvis bli, att BankID Ă€r sĂ„pass sĂ€kert att mina privata förehavanden inte kan kommas Ă„t av andra. SĂ„ dĂ€rför kvarstĂ„r frĂ„gan. Varför kan man inte anvĂ€nda sig av BankID för att göra sina val av riksdag, kyrkoval, lalala…ja ni fattar.

Eller handlar det om att vissa saker ska vara som dom alltid varit? Det Ă€r liksom en grej, bara. Man gĂ„r man ur huse, för att visa alla, vad man gör. Och dĂ„ kan man Ă€ven pĂ„verka andra, att göra detsamma. Sitter du hemma bakom stĂ€ngda dörrar Ă€r det lĂ€ttare att strunta i att rösta. Hm.. nĂ€, ni behöver inte fundera över detta, om ni inte vill. Det Ă€r bara jag som mĂ„ste ha nĂ„t att klura pĂ„ đŸ€Ł

Jag hade ett litet paket att hÀmta hos Bo-Lage igÄr, dom hÀr sÄg intressanta ut.

Ska spara dom till en regnig dag…öh, jo jag vet faktiskt att det regnat en hel del, men, jag tror att det kommer mer sedan. I framtiden. Och apropĂ„ mitt kryptiska broderi igĂ„r, som var lĂ„t titel pĂ„ 2 sĂ„nger, sĂ„ tolkade jag dom tvĂ„, som detta.


Hahaa… ja, allt Ă€r som vanligt, relativt. Det beror pĂ„ sammanhanget man Ă€r i, inte vad som gĂ€ller rakt av. TvĂ€rĂ„n Ă€r ju bredare igen, och jag förstĂ„r att dom som bor nĂ€rmare Ă€n vi, Ă€r ordentligt oroliga. Fy, det Ă€r tragiskt och jobbigt att man inte ska kunna sitta sĂ€kert i sitt egna hus.

Åke gick ner till viadukten, den under VĂ€nnĂ€svĂ€gen, sent igĂ„r kvĂ€ll, den var bredare Ă€n normalt. Inte sĂ„ konstigt, förstĂ„s, för det kom ju en hel del regn igĂ„r.


Och tÀnk, jag fick faktiskt kaffedejta dÀrute pÄ Avion. Ina och jag hade stÀmt en liten trÀff, det var trevligt. Inte sÄ ofta vi sitter och surrar sÄ dÀr. Jag fick dessutom köpa Ärets första julklapp, nÄt till Sally.

Sedan tror jag att det blev halvt bestÀmt, att hon kommer hit pÄ höstlovet, och jag köpte ett ordspel som vi kan köra. Jag Àlskar sÄnt hÀr, vet dock inte om hon Àr lika intresserad men hon brukar vÀl inte vara bangen att testa, i alla fall.


Jag kan ju tĂ€vla mot mig sjĂ€lv, jag 😅

Hoppas pÄ en fin lördag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.