Den risken Ă€r iaf eliminerad đŸ€Ș

Jag fick jobba vĂ€ldigt enkelt igĂ„r. Mina kollegor var sĂ„ rĂ€dd att jag skulle övergöra mitt jobb sĂ„ att jag skulle riva upp nĂ„n skada och Ă„tergĂ„ till sjukskrivning. Haha, ja, fast det var vĂ€l gulligt tĂ€nkt đŸ„°. Det blev ju en mjukstart, sĂ„ med alla uppgifter för dagen, redan gjorda, sĂ„ tog vi en prommis i solen istĂ€llet.

Fast jag fick övertyga assistenten som jag byter av idag, att jag faktiskt kan köra tvÀttmaskinen idag.
-Ja vad tror du, sa jag innan hon lÀmnade passet igÄr, att jag ska ramla ner i maskinen. Sen kom jag pÄ, att det var inte alltför lÀngesedan, dÄ jag höll pÄ fastna i den.

Hahaa… Men nĂ€, nu Ă€r den risken eliminerad, sĂ„ jag Ă€r inte rĂ€dd för det.

KvĂ€llspasset i P4 hade frĂ„gestĂ€llning igĂ„r om tillfĂ€llen dĂ„ man gjort nĂ„got som inte blev som man tĂ€nkt. Hm, mja, jag skulle vĂ€l vilja pĂ„stĂ„ att det hĂ€nder sĂ„nt var och varannan dag, men för att ta ett specifikt hĂ€ndelse, sĂ„ nĂ€mnde jag fallet frĂ„n pallen, pĂ„ deras FB sida. Och dom undrade om dom fick ringa upp 🙈

Svor tyst och bannade mig sjÀlv, jag gillar egentligen inte att prata i radion, men, jaja, det Àr vÀl en typ av övning, det med. 12 minuter in i sÀndningen Àr jag med. Klicka pÄ bilden sÄ kommer ni till programmet.

Nu Àr Nicco stationerad i Schweiz. 50 meter frÄn deras hotell finns en typ av slott och dÀrifrÄn kan dom skÄda Mont Blanc.


HĂ€r en annan bild.


Ser sagolikt ut, faktiskt. TÀnk vad mÄnga platser pÄ jorden det finns. SpÀnnande vyer, annorlunda hus, pittoreska gator och torg, sÄnt man kanske missar, om man inte beger sig ut i vÀrlden. För egen del, trivs jag bÀst hÀr hemma, pÄ riktigt. Men Àr glad Ät alla som gillar resandet och som fÄr tillfÀllen att göra det.

Dessutom Ă€r jag extra glad, över att dom kan fota och dela med sig. DĂ„ fĂ„r man ju Ă€ndĂ„ se dom dĂ€r vyerna. Men visst, jag vet ocksĂ„ att kameran inte ger en sjĂ€lva upplevelsen, och inte alla gĂ„nger djupet, i vad ögat ser. Fast Ă€ndĂ„…

Nu har jag tÀnkt mig ut pÄ morgonpromenad, mÄste bara vÀcka hunden först. Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.