Dr. Fil som i verktyg 🧰 fetish

Brukar se pĂ„ olika serier, dĂ„ jag Ă€ter frukost. Det tar sin lilla tid att plöja sig igenom ett avsnitt eftersom min frukost, oftast Ă€r uppĂ€ten pĂ„ 10-15 minuter 😅

NÄ, nu har jag börjat se Dr Death, baserad pÄ verkliga hÀndelser i sjukhusmiljö.

SkrĂ€mmande förstĂ„s, hur vissa mĂ€nniskor kan vara funtade. Med scener frĂ„n gĂ„rdagens avsnitt, Ă„kte jag ivĂ€g till tandlĂ€karen 😳

DĂ€r jag lĂ„g med den lilla bit jag hade kvar av tanden, och dĂ€r det nu skulle placeras en krona, sĂ„ började jag fundera pĂ„ om det Ă€ven finns en Dentist Death, nĂ„nstans i vĂ€rlden 🙄

Jag har ju som inget val, Àn att lita pÄ att hon, min tandlÀkare, vet vad hon gör. Ja, sÀger hon och filar pÄ min tand i överkÀken, för att den inte ska ta i den nya kronan dÀrunder, hÀr ska vi ta bort lite. Och Àr Àr det plast, bort med det, sen en liten  check, om det gÄr bra filar lite mer. Slipar, tar fram gamla redskap, som hon sÀger till tandsköterskan som sitter med. Hahaa.. det Àr dÀr jag börjar tÀnka pÄ detta.

Men nej, jag Àr hundra sÀker pÄ att just hon, vet vad hon gjorde. Hon förklarade dessutom vad som hÀnt i min mun och varför man kan göra si och sÄ.
Jag Àr jÀttenöjd med denna krona, som idag ser ut, som den skulle ha gjort, way back in time. Men Ären som gÄtt, nötning och bitar som ramlat loss, har bidragit till att den krympt.

Fast, jag hade nog en Dentist Deah, dÄ jag var i tonÄren. Hon hade en fil fetisch, och körde in en fil, mellan tÀnderna, just bredvid framtÀnderna. SÄ efter nÄgra besök dÀr hade jag vÀrldens glipa. Den ÄtgÀrdades av min tandlÀkare jag fick efter att hon, fil fetishen, gick i pension.
Den nya kunde inte ens begripa vad hon sysslat med. Jag fick Ă€ven veta att jag hade kunnat stĂ€mma henne, om hon jobbat kvar 😬

Jaja det var dĂ„ det, och kanske lite fel att kalla nĂ„n Dentist Death, dom tar förhoppningsvis inte ihjĂ€l nĂ„gon, men… kan ju jĂ€klas, om dom vill.

NĂ„t som skulle kunna ta ihjĂ€l en, Ă€r vĂ€l om man skulle fĂ„ en meteorit i skallen. Åke sĂ„g pĂ„ nyheterna igĂ„r, dĂ€r det handlade om just en meteorit. Han tyckte att den pĂ„minde om stenen vi har hĂ€r hemma. Och visst finns det likheter. HĂ€r, bilder pĂ„ en meteorit funnen i Enköping, klicka pĂ„ övre bild för att komma till historien runt just den.


Den Àr 30 cm och vÀger 14 kilo. VÄr sten/metallbit/meteorit, Àr 23 cm, vilket egentligen inte sÀger sÄ mycket, dÀremot vikten pÄ denna lilla bit, 1,7 kilo.


Den kom med vÄr stuga, och ska vara hittad i skogarna runt omkring.

Idag Àr det en ledig dag med lite inplanerat, men skönt ÀndÄ, att bara fÄ göra lite som man vill. Vilket jag tÀnker börja med, nu. SÄ jag hoppas pÄ en fin torsdag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.