Struntar i centreringen đŸ”€â€ŽïžđŸ”„

Vi blev bjuden pĂ„ pizza middag igĂ„r, och dagen till Ă€ra, frĂ„gade jag ifall nĂ„n assistent skulle kunna tĂ€nka sig att ta mitt pass. Och guess what, det fanns, sĂ„ jag blev plötsligt ledig 😃

SĂ„ jag pysslade lite med kakeldekoren nere i tvĂ€ttstugan. Ojoj, dom som satte fast kranar och vattenho, brydde sig inte sĂ„ mycket om att centrera grejerna. Men, jag överlever, trots allt. Vem stĂ„r dĂ€r och kollar in allt i sömmarna đŸ€”

Förutom, dom som har ett öga för detaljer, och jag dĂ„. Fast som Åke sa, hur ofta ska du stĂ„ dĂ€r och glutta pĂ„ kakeldekoren. Sant, men vem vet, jag kanske blir sĂ„ nöjd med rummet att jag sĂ€tter in en fĂ„tölj och invĂ€ntar tvĂ€tten, och DÅ, kommer jag att komma pĂ„ en massa annat jag skulle kunna göra och rĂ€tt var det Ă€r blir det en dyr historia.

Jag struntar i fÄtöljen..

Jag va en svĂ€ng pĂ„ Stor CoopÂŽn och vem hamnar jag bredvid pĂ„ parkeringen. Jo mannen som döpte vĂ„rt hus till Ettan, Öhman. Han Ă€r nog en bland dom sista som fortfarande kör omkring i sin lilla amerikanare. Men det Ă€r kul, nĂ„n ska ju bryta normer, och fĂ„ folk att haja till.


VĂ€rsta pizzamiddagen, vi fick kryssa i vad vi ville ha pĂ„ vĂ„ra pizzor…


Till den serverades jÀttegod pizzsallad och en chilitabasco rippelsÄs till dom hugade. Sivert gör fantastiskt goda pizzor, och nej, han har inget gourmé stÄl eller pizzastÄl, han fixar det ÀndÄ.

Sen blev det en omgĂ„ng av wheel of fortune, everyone is a winner, hahaa…


Och vi avslutade med en 80 tals klassiker som Jonathan hade fixat. Tosca pÀron med vaniljglass till. Inte helt fel, och nÄt man borde göra oftare. Haha, skrev hon som aldrig ens hade Àtit det nÄn gÄng. DÀremot har jag vid nÄt tillfÀlle fÄtt After Eight pÄ nÄt varmt pÀron, inte dumt det heller.

Det dÀr hjulsnurret pÄ paddan ska jag banne mig ladda hem och ha till nÀsta halloween.

Om det knackar nĂ„n bus eller godis unge pĂ„ dörren ska dom fĂ„ snurra pĂ„ hjulet. Men jag förvarnar dom. Landar den pĂ„ döskallen…RUN!!

Hehee… nĂ€, sĂ„ elak skulle jag inte vara, men döskallen kunde ju innebĂ€ra att jag gör nĂ„t bus mot dom, innan dom fĂ„r en godis.

Ser att VK lagt ut en artikel om nytt lurendrejeri mejl. Denna gĂ„ng frĂ„n Skatteverket. Även jag fick ett, men nu Ă€r man van att misstĂ€nka att allt man fĂ„r Ă€r skrĂ€p. Ett enkelt sĂ€tt Ă€r ju att kolla avsĂ€ndaren, oftast Ă€r det nĂ„t [email protected] men hĂ€r stĂ„r det faktiskt skatteverket. SĂ„ se upp, med de ni fĂ„r, dubbelchecka och ring och kolla om ni Ă€r osĂ€ker. Men klicka aldrig pĂ„ en lĂ€nk ni inte kĂ€nner er hundra sĂ€ker pĂ„.


Fick ett idag, frĂ„n Posten, och hĂ€r ser man direkt nĂ„t lurt, kolla vem som stĂ„r pĂ„ avsĂ€ndare i mejladressen. Haha…


NÀ, nu mina vÀnner, Àr det Halloween, den riktiga dagen pÄ Äret. SÄ jag önskar er alla en fin sÄdan. TÀnker inte skriva om vÀdret eftersom det inte alls blev vad jag antog, igÄr. Solen sÄg vi 3 minuter, eller nÄt sÄnt..

 

Maria Lundmark HĂ€llsten