Frågorna hopar sig, kommer svar att fås under detta liv❓

Sorry Sally, din morfar Åke, gav bort Halloween godiset jag köpt till dig. Till hans försvar, så trodde han att jag hade köpt det för att ge bort till eventuella, ”busellergodisbarn” som kunde dyka förbi igår. Och det hade det gjort.

Nåja, vem behöver godis… 👀🙈🙊

Du kommer ju till ett året runt Halloween hus, och nån godbit nånstans, lär det väl finnas ändå, moahaa..

Apropå Åke, så 19 november 2019, det vill säga för snart, 2 år sedan, la jag ut denna bild.


Och tro det eller ej. Men då jag bäddade sängarna i torsdags, så låg denna skruv, på Åkes sida i sängen. WTF 😳

Ser till och med ut som samma skruv, eller? Han är ju fortfarande sjukskriven för sin nacke och armar och nu undrade jag om det vara så att detta är anledningen. Han håller på vara trasig och dräller skruvar runt omkring sig. Jösses 👀

Hur har den ens hamnat i sängen? Vart i hela, kommer den ifrån? Frågorna hopar sig och jag tror inte ens att jag kommer att få svar på det, inte i detta livet.


När jag åkte från jobbet igår kväll kunde jag inte låta bli att svänga förbi gamla bron över Umeälven. Visste att dom lyst upp den med det så kallade höstljuset. Tog lite bilder.


Ska ta med Sally på en tur i mörkret, kanske imorgon kväll, så vi får se på dom olika ljusinstallationerna. Idag ska vi hämta Nicco och fara och käka lunch på Rökstugan BBQ, och ikväll har jag bjudit över mamma, på middag.

Men först ska jag nu ut med vovven, käka frukost och åka ut till flyget och hämta Sally. Så jag önskar er alla en fin måndag, och kom ihåg, efter regn, och eventuell snö så kommer alltid solen.

 

Maria Lundmark Hällsten