Skulle tagit cykeln đŸšŽâ€â™€ïž Eller Åkes tandem 😄

Gissa om det svider i plĂ„nboken dĂ„ man tankar min Audi. Jaja, det svider för alla, det fattar jag, men kolla hĂ€r. Och betĂ€nk nu, att jag bara kört 34 mil…


Man kan ju svÀra för mindre.


Den enda bil som dragit mer var Camaron, dÄ vi körde första svÀngen med den, 2008. DÄ tog den hela 2,7 liter per mil, men sÄ grym Àr den inte idag.

Och den enda gÄngen före denna gÄng, som summan varit superhög, var dÄ jag fyllde en tom tank pÄ Vildkatten, dÄ betalade jag 770 kronor och trodde att det var hÄl i tanken, fast den brÀnsletanken var stor.


NĂ„ja, jag tĂ€nker pĂ„ det Nicco sagt förut, man behöver kanske inte bilen till allt, och man fĂ„r planera mera. Sant TĂ€nk om jag kommit pĂ„ cykel för att plocka upp henne pĂ„ flyget igĂ„r…hahaa… givetvis pĂ„ Åkes tandem.


Hade ett trevligt samtal pÄ God Assistans kontor igÄr. Hem och kÀka lunch och ivÀg till Crosta, Tomtebo, dÀr Helena bjöd pÄ fika. Jag valde en macka och sen delade vi pÄ en vegansk choklad nötkaka. JÀttegott, och som vanligt jÀtte trevligt sÀllskap.

In pĂ„ deras Stor Coop, och i kassan…red alert, lĂ„gt blodsocker. Stress, hjĂ€rnan, som börjar sega ner sig och man vill inte skapa nĂ„n scen. SĂ„g Daim i en lĂ„da, sĂ„ dit och sedan till kassan, beredd pĂ„ att slita upp förpackningen, men jag klarade mig ut till bilen.

Turen i detta, Àr att i och med min magoperation, sÄ behöver jag egentligen inte Àta sÄ mycket för att det ska fÄ effekt, jag har ingen magsÀck som sockret ska passera sÄ ut pÄ flyget, dÄ jag kÀnde att det gÄtt över, men sen fick Nicco ÀndÄ, ratta bilen hem.

Middag, och samtidigt med den sÄ gjorde jag en potatistÄrta, som ska intagas ikvÀll. Arbetet, övervakades som vanligt av inspektör Winstone.


Ner i kÀllaren och dÀr gjorde jag nu det sista i lÄnghallen, dammtorkade och stÀllde bort, fotade och ska lÀgga ut lite strunt under bortskÀnkes. SÄ underbart!
LĂ€gg inga vĂ€rderingar i vad som hĂ€nger pĂ„ vĂ€ggarna. Jag sa att vi hĂ€nger upp istĂ€llet för att det ska stĂ„ pĂ„ golvet, vi fĂ„r ta denna lĂ„nghall och anvĂ€nda som museum. Haha… skrev jag och tĂ€nkte att det blir med risk för överbelamrade vĂ€ggar, jösses

TvĂ€ttstugan… detta Ă€r visning x av x antal bildvisningar av den, haha. PĂ„ dörren ska krokar upp för stĂ€dkĂ€pp, sĂ„ slipper vi borra i kaklet.

Tassarna under tvÀttmaskinen, fungerar utmÀrkt. Den stÄr dÀr vi stÀllde den, utan att ha förflyttats en millimeter.


Avslutar med en grymt fin bild, tagen av HÄkan Lundgren i Vindeln. Tagen igÄr vid skymningen. Och önskar er alla en fin lördag!

Maria Lundmark HĂ€llsten