Ord bajseri đŸšŸđŸ’©

I Transporttidningen kan man lÀsa följande.


Och jag Ă€r i smĂ€rre chock. 900 000, för att skriva nĂ„gra rader. Jisses, jag ordbajsar đŸšŸđŸ’© ju varje dag, utan att fĂ„ en krona för det 😳

Jaja ok, det Ă€r inga dikter eller poetiskt övertĂ€nkta meningar. Men hade UmeĂ„ kommun, gett mig 900 000 i Ă„rslön, för att skriva fina vitsiga ord om UmeĂ„, sĂ„ hade jag gjort det…lĂ€tt.

Annat ordbajseri, hade vi i brevlĂ„da för nĂ„gra dagar sedan. Det gick förbi en kille som sa till Åke att han skulle lĂ€mna lite information i lĂ„dan. Och jadĂ„, vi vet ju att information inte gĂ„r under reklam, sĂ„ han fick lĂ€gga den dĂ€ri.
Informationen var denna.


I mina ögon sÄ Àr detta ingen samhÀlles information. Sen retar det mig att man anvÀnder ord som detta, att det krÀvs saker, lika laddat ord som mÄste, om ni frÄgar mig.


Gissa om pÄhittet med kontakt under arbetsbÀnken, resulterade i en hel jÀkla arbetsdag.

Jag stĂ€dade ytorna, kyl och frys var tvungen att tömmas, och sen…oh my lord. VĂ„ran kombinerade kyl o frys verkar vara gjuten pĂ„ plats. Finns inte ens 1 centimeter i flyttmĂ„n, det rör sig om millimeter. Vi fick vicka den fram och tillbaka, jag vet inte hur lĂ€nge, innan vi ens fick loss den.
Men nu Àr det gjort, och för dagen Àr jag nöjd.


Kolla vem som inte Ă€r med pĂ„ bild fast som avspeglades i mikron, haha…


Har varit ute med Winstone pÄ morgonen, fast dÄ hade inte solen eller ljuset, kommit fram.


Åke Ă€r idag, tillbaka pĂ„ sitt jobb, men inte till 100% Ă€n, utan det fĂ„r trappas upp och kĂ€nnas efter. SĂ„ det kĂ€nns verkligen annorlunda, dĂ„ jag nu sitter hĂ€r och inte har ett endaste ljud frĂ„n nĂ„n teve eller nĂ„t annat. Och nej,jag slĂ„r inte igĂ„ng nĂ„n teve utan jag njuter av tystnaden.

Ha en fin mÄndag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.