Ansiktslös đŸ˜¶

Jag hade lagt en glöggbestĂ€llning till Bo-Lage sĂ„ vi Ă„kte dit igĂ„r för att hĂ€mta upp den. Och se, den Åke köpte pĂ„ Ica, hade jag bestĂ€llt, fast min innehĂ„ller lite mer alkohol.

TÀnkte ocksÄ att vi skulle prova hur det Àr att dricka glögg i SkÄne eftersom den hÀr tydligen ska vara med smaker dÀrifrÄn.

NĂ€r vi kom tillbaka över Tegsbron, sĂ„ undrade Åke vart tusan visarna pĂ„ klockan tagit vĂ€gen. Och ja, det undrar jag med… jisses, vem Ă„ker över bron utan att glutta dit upp. Visarna mĂ„ste ju komma tillbaka, annars Ă€r ju tiden ur led för evigt.

Ni kommer ihÄg paketet som skulle levereras och som enligt Postnords avisering, lÄg i UmeÄ den 29 november.

IgÄr fixade jag sÄ att aviseringar skulle importeras frÄn en mejl jag inte anvÀnder, och dÄ kan man följa vart paketen Àr nÄnstans. Snopen blev jag dÄ jag lÀste detta.


Jaha, sÄ det var inte i UmeÄ, utan det hade fastnat pÄ Arlanda och legat dÀr i flera dagar. Sjukt fult att skylla pÄ logistik och att jag skulle ha Àndrat datum kors och tvÀrs. DÄ det i sjÀlva verket Àr andra som schabblat till det.


NÄ jag ropar inte hej Àn.
Det stĂ„r att det förbereds för utkörning idag, sĂ„… den som lever fĂ„r se.

NÄt som jag sÄg igÄr, som vÀckte en lÀtt konfundering, om vem jag Àr pÄ riktigt, var detta.


VadĂ„, menar dom att jag inte har ett fejs đŸ˜¶ Oh lord, dĂ„ var man körd dĂ„, och hĂ€rmed Ă€r det faststĂ€llt av, Snapchat. Tur att det finns filter dĂ€r man bara behöver ögon och mun dĂ„, haha.


Lika tur, hade inte denna person som bestĂ€llde 5000 fina gem, förestĂ€llande hundben, till en veterinĂ€rklinik. Dom Ă€ndrade utseende vid anvĂ€ndning, hehee…


Hoppas pÄ en fin dag, för er alla. Jag ska ta och ringa vÄrdcentralen och höra om dom kan ge mig rÄd och rön om min rygg. Och ja just ja, kalendern, lÄda 2. Med kalendern följer det med en bok med beskrivning för byggsatsen och Àven Volkswagens historia.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.