Bengan förbereder sig…

Jag och Sally, var ute och shoppade loss på Monkey business igår. Jag kan här avslöja vart det finns BRIO frukt och BRIO gräddkola. Ni som sagt att det inte finns att uppbringa nånstans i stada.

På Monkey Business finns det…


Jag frågade en av ägarna om dom hade ett hemligt lager. Han hade inte en aning om att dom är svår att hitta. Men han hade en teori, och det kan vara att dom höjt priserna på dom, och därför väljer affärerna bort dom. Jojo…

Nicco hämtade upp mamma efter jobbet igår, så även hon var med på vårat extended julfirande. Jag hade fixat en vegetarisk lasagne till middag. Som givetvis inte Åke eller Sally. tordes prova.

Åke skyllde på att han såg at det var vitlök i den. Jojo, tror jag inte en sekund på att det var det som var problemet. Han äter nämligen inte svamp och jag hade både portabella och skogschampinjoner i den. Han var bara glad att han kunde skylla på nåt så litet som en vitlök. Dom här är by the way, så perfekta, milda och goda.

Nåja, han fick en dubbelparisare med räksallad och lättsaltade chips, vid sidan om. Sally fick en dubbel halloumiburgare, hon valde en blandad chipsskål, vid sidan om.

Efter mat och kaffe kollade vi in julklapps högen.


Alltså, vad händer. Jag trodde att julen var till barnen, är vi barn, hela högen, haha…

Fina klappar fick vi. Åke har varit extra snäll, ser det ut som. Han fick också en bok, klocka, ull underkläder och pengar.


Jag fick ett set av Nicco, från Rituals, det kan ju aldrig bli fel. Den här luktade underbart.


Reflexparaply, love it, blombukett, polkagris godis, spel, ljus och pengar.

Efter allt detta, så julade jag ner lite. Tomtarna försvann i ett nafs. Bengan blev fråntagen tomteluvan och han förbereder sig nu inför nyår istället.


Och nu, mina vänner, förbereder jag mig för jobb, jag börjar dessutom tidigare idag, blev plötsligt justeringar i schemat. Men det är bara att gilla läget. Jag önskar er alla en toppen onsdag!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten