Fredag räknas som lördag, säger Winstone..

Fredagen inleddes med en trevlig kaffedejt på Ullas kondis. Lagom med folk, må jag ju också säga.


Nog dök det in några fler men inte så vi inte kunde hålla gott avstånd till allihop. Precis som vanligt, gick tiden jättesnabbt och Helena skulle iväg på jobbet och jag hem och ut med Winstone.

Winstone, som förövrigt yrkade på att fredagar, ALLTID ska räknas som lördag om inget annat sagt..

Skulle käka den där halva pizzan jag lämnat kvällen innan, men jag fick inte i mig hela den, den här gången heller. Pizzakoman låg och lurade, men bra, då var det alltså ingen liten biverkning från vaccinet. Det handlar nog om botten på pizzan, som var aningens tjock och lite svabbig.

Åkte iväg på Avion och hämtade igen klockan som jag gav till Åke i julklapp. Dom hade bytt batterier och provtryckt den så nu ska den fungera som den ska.
Kom hem till en påse som Tina skickat till mig. Den här ser jag fram emot att prova, förmodligen stark, så jag ska ta det lite försiktigt i testningen.

Jag borde egentligen ha en alldeles speciell, spanska kryddor hylla, det finns några burkar här 🥰


En Maria påse, haha, jo jag har sett dom förut, men tänkt att jag kan ju inte köpa en till mig själv. Så det var ju bra att du, Tina, gjorde det istället, då får dom orden stå för dig 😅


Och ytterligare en minion, till min lilla samling… jo jag älskar dom fortfarande, och kommer förmodligen aldrig att sluta med det, heller.

Tack Tina, min fina ,vän 😍

På kvällen blev det soffhäng, som vanligt, med teven på i bakgrunden. Vi tittade förstås på AFV och skrattade en hel del. Tänker inte lägga ut nåt från dom, men ett litet klipp på en intet ont anande golfare, som blir jagad ev en orm… gummiorm då… hahaaa.

Fredagskvällen avrundades med ett trevligt samtal från vännen Ulla, som numer bor ännu längre söderut än Örebro. Inte så man åker dit en tvärsväng, så att säga. Men det är ju bra att man kan ringa utan minuttaxa 😁

Lördagen är oskriven, vi får se vad vi gör, helt enkelt. Ha en fin sådan, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten