En biverkning, INGEN rĂ€knat med đŸ„¶

Pratade med mamma för nĂ„gra dagar sedan. Vi kom in pĂ„ Ă€mnet handling, hur mĂ„nga som Ă€r ute och handlar, nĂ€r, och hur affĂ€rerna vet, nĂ€r det passerat 354 stycken…ish, genom ingĂ„ngen.

NÀr det Àr ett litet stÀlle med max 5-7 i butiken, Àr det oftast lÀtt, man ser ju hur mÄnga som Àr dÀr. Men med över 20 och uppÄt, blir det tufft.
Jag sa att dom kanske har nÄn typ av rÀknare och den borde dÄ, rimligtvis vara ihopkopplad med en rÀknare som tar bort dom som passerar utgÄngen.

Vi blir lasrade i benvecket varje gĂ„ng vi gĂ„r in och ut pĂ„ en affĂ€r, sa jag. Och tĂ€nk, 10 Ă„r frĂ„n nu Ă€r det katastrof. DĂ„ har vissa nĂ€mligen börjat tappa lemmar i nedre regionen, för det blev en biverkning ingen rĂ€knat med 😹

Joho, nu spĂ„rade jag, fast med en bakomliggande underton av ironi. Har ni inte förundrats över alla nya uppmaningar vi fĂ„r, titt som tĂ€tt 🧐

Du har tvÀttat och bytt sÀngklÀder en gÄng i mÄnaden sedan urminnes tider och nu fÄr du veta att det Àr livsfarligt Det ska bytas en gÄng i veckan och sÀngklÀderna ska helst tvÀttas i klorin för att ta död pÄ ALLT, förutom dom som ska ligga i dom.

Du fÄr veta att man ABSOLUT INTE, ska fila sina fötter fram och tillbaka utan bara Ät ett hÄll. Gör du som du gjort i 40 Är, sÄ kommer huden att bli sÄ tjock, sÄ antagligen, om detta nu skulle stÀmma, sÄ fÄr man sÄ feta fötter att du mÄste köpa flera storlekar större pÄ skorna.

Det Ă€r dödsfarligt att spola pĂ„ toaletten med uppfĂ€llt lock. Man dör om man Ă€ter ris som inte Ă€r sköljt i vatten fast de stĂ„r inget om det pĂ„ rispaketet, inte pĂ„ det vi har i alla fall. Man ska inte heller anvĂ€nda sig av varmvattnet i kranen för att pĂ„skynda uppvĂ€rmning av till exempel kaffekokning eller annat man ska inmundiga. För det innehĂ„ller en massa jĂ€rnskrot sĂ„ med mina 54 Ă„r, bĂ€r jag sĂ€kert runt pĂ„ 10 extra kilon, helt i onödan đŸ€Ș

Ojoj, det finns hur mycket som helst vi ska undvika och göra annorlunda. Jag fÄr nog lov att justera dom Är jag tÀnkte att jag skulle uppnÄ. 120 ska jag bli, har jag sagt, men om detta eskalerar, med allt vi inte ska göra fÄr jag dra ner Äldern till 115 dÄ, men det duger gott, tÀnker jag.

NÀ, man fÄr ta saker med en nypa salt, eller kanske ta Ät sig av det som kÀnns rÀtt, just för dig. V Àr ju inte heller, stöpta i samma form. SÄ vi har alla olika förutsÀttningar.

Alla har till exempel INTE, Àlgkött i frysen. Men det hade vi sÄ jag fixade till 2 olika Àlgskavs varianter igÄr. En sedvanlig med bacon, lök och grÀdde.


Och en med mer chipotle, chilisÄs, vitlök, och andra lite starkare kryddor. Den sparas till senare tillfÀlle och ska Àtas med pitabröd, tÀnkte jag.


Supergott blev det, pÄ riktigt.


Jag fick ihop drygt 10 000 steg igÄr, var ute tvÄ svÀngar. Riktigt bra underlag att gÄ i. Vilket betyder att det inte kÀndes halkigt.

Idag ska jag bara ladda inför ny vecka och se fram emot kvÀllens avsnitt av Allt för Sverige. Ha en fin söndag, allihop!