Mönsterskyddad pizza 🍕

Sista dagen pÄ Ärets lÀngsta mÄnad. Eller nÀ, jag tyckte nog det förut, att januari kÀndes lÄÄÄng, kall och allmÀnt besvÀrlig. Fast det Àr lÀnge sedan jag tyckte det.

TheresĂ© ringde igĂ„r och sa att Anders ville boka en lĂ€genhet/stuga i Hemavan  🏠 nĂ„gra dagar samma vecka som det Ă€r Rally VM.

Dom ska ju hit dÄ, men roa sig med skidÄkning innan dess. Och han skulle bjuda oss pÄ boendet om vi kommer dit.

Mja…sĂ„ klurar man pĂ„ hur man jobbar, vem ska man ta det med, hur kan vi lösa logistiken överlag, hunden mĂ„ste med, lalala. SĂ„ tĂ€nker man att det Ă€r ju ett tag kvar. Sen kollar man schemat…jösses, det Ă€r ju om 3 veckor 😼

För vĂ„r del, Åke, Winstone och jag, sĂ„ blir det förmodligen ingen skidĂ„kning, utan bara chill, promenader i andra omgivningar, att fĂ„ se andra utsikter, och hĂ€nga med en del av familjen. Ska givetvis kolla in, dĂ„ Sally Ă„ker utför, ocksĂ„ ⛷

Jag gjorde pizza till lunch igĂ„r. Och denna gĂ„ngen knĂ„dade jag degen utav bara FAA…. och ja, det Ă€r nog sĂ„ man ska göra. Den kĂ€ndes smidig och seg. Fast jag Ă€r inte haj pĂ„ att fĂ„ till nĂ„n rund sak, haha. Nu önskar jag ju att jag tagit ett kort pĂ„ formen.

Mja, man kan sĂ€ga att jag kanske hade kunnat söka mönsterskydd pĂ„ dom. Åkes hade en look, och min, en annan. NĂ„nting Ă„t det hĂ€r hĂ„llet.


Men det sitter ju i smaken. Det Ă€r sen gammalt 😉

Idag har jag det dÀr lÀkarsamtalet inbokat, dÀr jag ska tala om, att dom glömt skriva lÀkarintyg, för nÄgra dagar i början av november. SÄ tÀnker jag pÄ alla som rÄkar ut för sÄnt hÀr, och som kanske till skillnad frÄn mig, sitter i en sits dÀr pengarna mÄste flyta pÄ.

Det hade ju varit fruktansvÀrt, och det skulle till och med förbjudas, att nÄt ska behöva ta sÄn hÀr lÄng tid, att lösa. Eller sÄ Àr detta bara Ànnu ett bevis pÄ, att vi, ska ha koll pÄ ALLT. Det kan lÀggas tillbaka pÄ mig, som inte loggade in pÄ FK varje dag, för att se hur intyg och övrigt sÄg ut.

Man ska aldrig ta för givet att andra gör det dom borde. Och dÀr fÄr ju jag vatten pÄ min kvarn. Det kanske inte alltid Àr sÄ dumt att tÀnka, att vill man att nÄt ska bli som man sjÀlv önskar, Àr det bÀst att inte lita pÄ att andra ska göra det, Ät en. Fast man vill ju gÀrna tro, att ensam inte Àr starkast, men ibland, och nu stryker jag under, ibland, kan det faktiskt vara bra att tÀnka sÄ. DÄ vet man att man klarar det mesta.

Nu ska jag fjutta eld under stekpannan och grĂ€dda nĂ„gra plĂ€ttar till n®Åke, sĂ„ han har middag ikvĂ€ll. SĂ„ jag önskar er alla en fin mĂ„ndag!

Maria Lundmark HĂ€llsten