Kan detta vara en modell?

Pratade med Annelie i Renbergsvattnet igår. Hon hade testat en app som spelar in hur man andas och eventuellt pratar, under sömnen. Hon tyckte nog att det var både kusligt och kul, på olika sätt.

Jag tror inte att jag lever om så mycket i min sömn, sa jag. Fast ibland kan jag väcka mig själv av att jag säger nåt, med hög röst. Och då jag vaknar till vet jag ändå direkt, att jag bara drömt.

Vi pratade om drömmar och hur man minns saker, på jobbet, i förrgår kväll. Jag berättade att jag drömmer jätte mycket, det händer saker hela tiden. Men nåt som återkommer, frekvent, är att vi är uppe i stugan.


Jag badar, och väldigt ofta med hajar eller andra, potentiellt, farliga sjödjur. Men jag är aldrig rädd, däremot vet jag, i drömmen, att man ska passa sig. Sen städar jag i våran gamla stuga, heeela tiden, och nu undrar jag, om jag nu städar där, varje gång jag drömmer om den, så varför i hela friden, blir det aldrig rent??


Att vi är i stugan och det alltid händer nåt där, är lite lustigt. Senaste årtiondena har vi inte varit där så ofta, men som barn. Och i drömmarna är allting större där. Större ytor, mera överskådligt, kan det vara för att jag i drömmen, är ett barn. För som barn är ju saker större och rymligare. Jaja, det lär jag inte få veta, men jag vet helt säkert, att jag gillar drömmar, helskarpt.

Åke drömmer ibland att han jobbar…lastar och lossar, kör runt med lastbilen. Sist han berättade det, sa jag att det är synd att han inte får lön för det. Snacka om dubbelarbete.

Nu är tulpan nummer 2, på väg, apropå dubbel…

Och idag är det morotskakans dag. Kan detta vara en modell?


Ha en fin torsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten