Det ser man på olika sätt och vis

Att ljuset är på väg tillbaka ser man på olika sätt. Ett av dom är att den numer, bländar mig, där jag sitter och dricker morgonkaffet och försöker se vad jag skriver på datorn.


Uträttade ärendet på Expo igår och gick ett varv därinne. Köpte en ny bricka då vår gamla gått sönder, och ett nytt diskställ. Det höll på vara dags, tyckte jag. I övrigt höll jag händerna hårt i vagnen för att inte köpa nåt vi faktiskt inte behöver.

Storebror fyller år idag, så här kommer ett Grattis från oss!!


Det visas en massa filmsnuttar där man ställer fram godsaker åt hundarna, säger åt dom att vänta och går därifrån. Sen får man se om dom klarar av att vänta. Med Winstone är det inga problem, vilket ändå är rätt roligt. Han som stal mackorna på köksbordet. Fast å andra sidan, då hade han inte heller fått order om att låta bli, haha.

Så kom jag ihåg då pappa skulle visa att min Lady kunde låta bli att ta roffa åt sig.


Han la fram en skinkbit och sa till henne att inte röra. Kvällen gick och morgonen kom, och skinkbiten låg kvar. Nu var det inte meningen att hon skulle behöva vänta så länge, pappa, glömde nämligen bort vad han höll på med…

Nåja, hon fick belöningen och säkert lite till, för sitt tålamod. Det var ju knappast så att hon satt och stirrade på skinkan hela natten.


Hittade ännu en teckning jag gjorde på teckningskursen. En bild man suddade fram, och här var det fritt att tänka fram ett motiv. Mycket kommer jag ihåg från förr, men i detta fall, vet jag faktiskt inte vad jag tänkte. Men det är som man säger, allt ligger i betraktarens ögon 🧐


Precis som här. Ser ni, jag och Mona Lisa har ju verkligen många likheter, eller hur?


Hoppas på en fin lördag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten