Bussiga klubben 🚌

Hittade gamla bussbilder. FrĂ„n den tiden dĂ„ vi inte hade en bil dĂ€rbak och Nicco sov i en hĂ€ngmatta, ovanför Åkes sĂ€ng.

 

 

Och tydligen var det inte bara Nicco som ramlade ur hÀngmattan, Enya lyckades med det konststycket, hon ocksÄ. Jag tror att det vara Nicco som hann fota.

Vi har haft nĂ„gra bussar genom Ă„ren. 4 stycken om vi ska vara jĂ€ttenoga. Och den med hĂ€ngmattan var nummer 2 i ordningen. Den första var Holiday Inn…


Mycket roliga minnen frÄn bussarna, och fler hoppas vi ju att det blir.

Vi pratade, av naturliga skĂ€l, om TĂ€rnaby igĂ„r kvĂ€ll. Jo jag har nog varit i just TĂ€rna, 2 gĂ„nger. En med Åke och en gĂ„ng med mina förĂ€ldrar. Jag frĂ„gade Åke om vi hade trĂ€ffat Ingemar Stenmarks mamma, men det hade han inget minne av sĂ„ dĂ„ kan jag sĂ€ga med 100 procents sĂ€kerhet att det var dĂ„ jag var dĂ€r med mina förĂ€ldrar, som vi stötte pĂ„ henne, inne pĂ„ Ica.

Jag ville nĂ€mligen minnas att det var min pappa som pekade ut henne dĂ„ vi möttes. Jag fortsatte sĂ€ga att jag mindes att vĂ€rdshuset var ett brunt hus med lĂ€ngsgĂ„ende balkong, och japp, det stĂ€mde det med. Åke sjĂ€lv, bodde och arbetade en period i hans liv, just pĂ„ TĂ€rnaby VĂ€rdshus och han bodde granne med Stig Strand ute pĂ„ Ko-nĂ€set, dĂ€r Åke hyrde en stuga.

Detta var dock innan vĂ„r tid började, tillsammans. Snart eller om ett halvĂ„r, minus 16 dagar, sĂ„ var det 38 Ă„r sedan vi började hĂ€nga med varandra. Knepigt det blir dĂ„ man knappt, hunnit med att man fyllt bĂ„de 30, 40 och 50 Ă„r Sen ska vi inte gĂ„ in pĂ„ detaljer đŸ€­

 

Familjen HĂ€llsten-Söderberg ha spenderat natten pĂ„ nĂ„t hotell i Östersund, och utgĂ„r dĂ€rifrĂ„n nu pĂ„ morgonen. Sally skickade en bild men inte dĂ€rifrĂ„n utan dom stannade för lunch pĂ„ nĂ„t Pinchohak.

Vi har vÀl tÀnkt fÄ i oss nÄt lunchaktigt innan jag vÀrmer upp gasarfoten. Tror att jag i övrigt har det mesta under kontroll.


ÅterstĂ„r att önska er alla en trevlig söndag. PĂ„ Ă„terstörande dĂ„ jag fĂ„r tid och uppkoppling.

Maria Lundmark HĂ€llsten