Trippelmagnum flip over highpower fluff đŸ€žâ€â™€ïžđŸ‚â›·

Nu ser vi solen, sÄ den finns dÀruppe. Inga varmgrader dock, men inget jag hade rÀknat med heller.


Vi har definitivt en hög med hÀlgÄngarna i lÀgenheten ovanför oss. Och dom steg upp strax efter 7 i morse sÄ det var verkligen inte lönt att försöka somna om. Men vi Àr glad att dom dÄ verkar gÄ i sÀng lÀmplig tid, i alla fall. Fast jag fattar inte nÀr dom nÄn gÄng bara sitter ner.

Sally och Anders Àr redan pÄ vÀg till skidbacken. Idag har Sally en inbokad tid hos en skidlÀrare, dÀr hennes önskan Àr att lÀra sig en trippelmagnum flip over highpower fluff, fast Sally tyckte att jag skulle hÀnga med och förklara vad det var hon ville lÀra sig.


Vi sÄg nÀr hon Äkte igÄr och jag Àr imponerad, sÄ lÀge har hon ju inte Äkt. Och jÀmfört med mig sÄ Àr jag ju totalt körd, och ska egentligen hÄlla minst, 10 meters avstÄnd till skidor, vilken modell den Àn mÄ vara.


Theresé var förutseende och valde gröna skidklÀder till Sally, enbart för att man skulle se vart hon Àr, och det gör man.

Vi mötte upp dom pĂ„ Anders, dĂ€r vi tog en fika, och sen travade vi upp till den lilla köphörnan. Åke sĂ„g ju glad ut, eller hur..

TheresĂ©, som inte Ă€r en större Bo-Lage fan, skulle hĂ€mta pĂ„se i bilen för hon ville inte att vĂ€rlden skulle se vad hon shoppat, glömde bort pĂ„sen och sedan var hon för snĂ„l för att betala för en sĂ„…

Och nu, haha, vet alla som lÀser min blogg, vad hon gjorde i alla fall. Fast till hennes försvar, sÄ var det inte till henne. Hon provsmakade bara. Vi dÀremot, blev bjudna pÄ en southern comfort samt en mörk rom, av Anders. Faktiskt inte alls sÄ tokigt.


Idag vill dom försöka fÄ upp oss i nÄn gondol, frÄga mig inte varför. Jag har sett sÄ mÄnga skidlifts fails, sÄ kommer jag upp i nÄn gondol sÄ bör risken öka med minst 75% att det ska hÀnda nÄt, enbart för att jag Àr dÀr.

Åke och Winstone Ă€r ute och lĂ€geskollar nĂ„n grillplats, sĂ„ vi kan grilla oss en korv till lunch. V fĂ„r se vad han kan ha att rapportera dĂ„ dom kommer tillbaka.HĂ€r Ă€r utsikt frĂ„n ytterdörr.

Och utsikten frÄn sovrumsfönstret.

Har inte sÄ mycket mer att förtÀlja, förutom att vi har det gött och hoppas att Àven ni har det.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

En kommentar

  1. Tina

    Vid 12 Ă„rs Ă„lder hade jag sĂ„Ă„Ă„ cool och grön 🟱outfit för utförsĂ„kning 😊 Mor ville köpa en stl större (tĂ€nkte pĂ„ nĂ€sta sĂ€song) vilket jag absolut inte gick med pĂ„.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten