Kanske jag tröttnar på mig själv…😴

Vaknade 4 i morse, och kunde jäklar inte somna om.

Så till slut gav jag upp. Kom nämligen ihåg vad nån sa för flera år sedan. Kan man inte somna eller somna om, ska man aldrig ligga mer än 30 minuter, det blir bara plågsamt. Gå upp istället och gör något som inte kräver så mycket tankeverksamhet. Jag gav upp efter 50 minuter.

Nu vet jag inte om det ultimata i denna situation, är att sitta och skriva blogginlägg, men jag kanske blir trött på mig själv och somnar om… i soffan. 🥱😴

Berättade för Ina, där vi satt på Nybro, att jag skulle ut på Avion efteråt och köpa pennor. Jag ha nämligen fått en sån där målarbok för vuxna, som jag tagit till jobbet. Där tänkte jag att den får vara till alla som vill fylla i lite färger. En grådassig dag eller kväll och man vill färglägga sin tillvaro lite grann. Men till det behövs ju pennor.

Det köpte jag på Ica Maxi, dom här såg ju bra ut, tänkte jag.

Skitbra, eller mjaha, det blir då knappast några färgglada bilder, det där var bara blyertspennor. Snacka om att det hade blivit tråkiga bilder, hahaa…
Jag gjorde med andra ord en liten miss, vid just det inköpet. Sen berättade jag för henne om en annan miss 🤪

Dagen då Åke skulle upp på akuten med sin fot, så förstod vi ju att han skulle bli tvungen att röntga foten. Och att sätta på sig byxor som sitter åt runt foten, var inte så smart. Utan han tog på ett par tunna täckbyxor med dragkedja utefter benet. Smart! Sen skulle jag då var asmart och klippa upp ett annat par, så han hade ett byte.

Klipp ✂️ klipp ✂️ och klipp ✂️ klipp ✂️ så hade jag klippt i bägge benen. Alltså VAD?? Här hade jag nog en släng av tillfälligt hjärnsläpp. Vem tänkte på att det bara var ett ben som behövde mer utrymme Och vilken evinnerlig lycka att jag inte jobbar som hjärnkirurg 🙏

Lite som när jag stod och plockade ur tvättmaskinen, stoppade in vissa plagg i torktumlaren men där slänger jag inte in Åkes sockor, eftersom dom har ull i sig. Här glömde jag bort att han faktiskt bara använder en socka, så jag hann tömma torktumlaren igen i jakten på den försvunna sockan.

Livet med en enbent är inte som de brukar vara 😁

Hoppas på en fin lördag för er allihop! Kanske det blir soligt och varmt så man hinner insupa lite solstrålar innan man beger sig iväg på jobbet.

Maria Lundmark Hällsten