Före och efter đŸ“·đŸ˜¶

Kan vĂ€l inte ha undgĂ„tt nĂ„gon att dom bygger nere pĂ„ Östra Station. Ska bli en liten Konsumbutik, kontor och nĂ„t gym, dĂ€r pĂ„ parkeringen. SĂ„ hĂ€r ser framtidsbilden ut. Jösses vad byggnader. Klicka pĂ„ bilden för mer info.


Bygget lockar nyfikna Ă„skĂ„dare…tydligen. Den dĂ€r mannen stod pĂ„ det dĂ€r sĂ€ttet, utan att röra en fena, i tio minuter. Gissa om jag vid första anblicken, trodde att han stod och pinkade. No hands 👐


Synd att man Àr dÄlig pÄ att dokumentera, ett före och ett efter. Man glömmer ju bort, sÄ himla fort, hur det sÄg ut förut. Och det skapar en vÀldans massa diskussioner. Jomen visst var det ett hus dÀr NÀÀÀ, det var en stor sten, huset du pratar om stod borta vid rondellen och det var inte gult, det var vitt.

Som huset dom rev uppe vid NUS. Jag fotade dĂ„ det var rivet…tooo late Maria.


Och idag.


Ska ha nĂ„n bild dĂ„ dom höll pĂ„ ocksĂ„, men vart Ă€r den dĂ€r before bilden…mm. Finns vĂ€l sĂ€kerligen andra som fotat, men Ă€ndĂ„. Varför tĂ€nkte inte jag pĂ„ det đŸ€”

DÄ jag Äkte frÄn jobbet igÄr, var det jÀttecoola fÀrgskiftningar pÄ himlen. PÄminde om Emmas tavlor, pÄ riktigt. Mörk blÄ, mot ljust och sedan svart.

Jag svÀngde in mot stan, för att se om det sÄg likadant ut, vid stadskyrkan. Hade varit frÀnt, tÀnker jag, om man fÄtt en bild dÀr, pÄ kyrktoppen och himlen ovanför. Men nopp, dÀr var det bara svart.

SÄ jag fortsatte ut till cykelbron, men tyvÀrr, inte alls vad jag sÄg frÄn början. Fast nÄn bild tog jag i alla fall.


Winstone förÀndras inte sÄ mycket, idag Ängrar jag mest att man inte fotade mer dÄ han var lill liten. NÄja, han fastnar dÄ pÄ bilden i alla fall.


Även n®Åke, hĂ€r med klotis, som han nu satt ihop. I love it 😍


Önskar er alla en fin torsdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Vad pysslar Wirre med? Äter pĂ„ en god sticke-luva?

    Emma, alltsÄ vilken konstnÀr!

    Snart ses vi i Nyköping! Vi fĂ„r ju resa tillsammans, bĂ„de buss och tĂ„g! Blir kul! Kanske en Starbucks kaffe pĂ„ Stockholm Central eller jag kanske tar med termos! 😃
    Undrar just vad vi ska pyssla med, pÄ Första Maj. HÄlla tal, demonstrera, promenera och snacka lite till. Laga mat, skÄla och glÀdjas att vi fÄr ses, efter lÄng tid. Sommar 2019, var det nog? PÄ VÀsterslÀtt.

  2. Maria Lundmark HÀllsten (inlÀggsförfattare)

    Han ligger och kĂ€kar pĂ„ sin skunkleksak 😁 Ja det ska bli sĂ„ kul att ses igen. Mycket att förhandla, jag tror vi kan fixa eget demotĂ„g. Fast vi fĂ„r komma pĂ„ vad vi vill framföra đŸ€” Kaffe Ă€r ett mĂ„ste…nĂ„nstans lĂ€r vi ju fĂ„ i oss det ☕ Emma har utstĂ€llning nu och nytt Ă€r att man kan köpa prints i begrĂ€nsad upplaga. Jag har köpt Ettan (sĂ„klart) pĂ„ valen ovanför rĂ„dhuset đŸ€©

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten