Har jag fĂ„tt skit i mobilen đŸ’©

Är det fler Ă€n jag som fĂ„r skrĂ€p sms, dĂ€r dom vill att man klickar pĂ„ en lĂ€nk för att se nĂ„t eller höra ett röstmeddelande? Nej, jag har inte klickat pĂ„ nĂ„n av dessa lĂ€nkar, why should i, det Ă€r ju inte frĂ„n nĂ„n jag kĂ€nner, ens.

Men Àr det Àgaren av numren dom kommer ifrÄn, som fÄtt nÄt virus i sina mobiler? DÄ jag kolla upp numren sÄ Àr det ju frÄn vanligt folk, som finns pÄ hitta och eniro.

Har jag fĂ„tt nĂ„t skit i min mobil…skickade ett mms till min gamla klasskompis igĂ„r, hon fyllde nĂ€mligen Ă„r. Sent igĂ„r kvĂ€ll fick jag ett svar…

FrĂ„n nĂ„n helt okĂ€nd, fast namnet pĂ„ min kompis stod under kontaktlistan. Ehh… jag fattar ingenting. Fast det fanns dubbletter av kontakten, men med hennes faktiska nummer. Har dock raderat den ena kontakten och fĂ„r testa att skicka det dĂ€r, idag igen.

Fin pÄskpresent denna bilÀgare fÄtt.

Inte helt oförskyllt, dock. Alla borde vÀl veta att man inte fÄr parkera efter industrivÀgen, dygnet runt. Och den dÀr bilen stod dÄ dÀr förra helgen ocksÄ. Kan bli dyrt.

Som ni förstÄr har jag och W varit pÄ morgonprommis. Och det var den vÀgen jag valde att gÄ.

LÀr dÄ dröja ett tag innan nÀsta gÄng jag gÄr den vÀgen, Ätminstone med Winstone. Fii f-n, vad trÄkigt med den hÀr Ärstiden, mitt emellan det vita och gröna.

Imorgon kvĂ€ll blir det dusch för killen. Inte lönt, vet jag att mĂ„nga sĂ€kert tĂ€nker, men…han behöver det. Sen har jag faktiskt, för första gĂ„ngen ever, bokat in ett hundbad Ă„t honom, men det blir 19 maj. Kan bli spĂ€nnande, bĂ„de för honom och mig. Ska se om jag fĂ„r kontakt med utövaren, sĂ„ jag fĂ„r höra hur dom gĂ„r tillvĂ€ga och om munkorg kanske Ă€r ett mĂ„ste.

Fast ska jag gissa, sÄ kommer han inte att mopsa sig alls, om jag gÄr dÀrifrÄn. Men att gissa och tro, Àr inte att veta. Vi fÄr se, vad som sÀgs.

Ha en fin pÄskafton, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten