NĂ„t ser ut att saknas…vad đŸ€”

Den hĂ€r fina grejen inredningsdetaljen dök upp pĂ„ mitt FB flöde för 2-3 dagar sedan. Man kan alltsĂ„ anvĂ€nda den som handtag eller bara som utsmyckning…nĂ„nstans.


Tanken, dĂ„ jag printade den var att visa upp den hĂ€r sĂ„ skulle Åke tĂ€nka, aha, vilket bra förslag pĂ„ present. Hon fyller ju snart Ă„r 😎

SÄ kollade jag minnen och för ett Är sedan hade jag lagt ut den hÀr bilden.


Även dĂ„, med en baktanke, fast det funkade uppenbarligen inte, jag fick ingen sĂ„n dĂ€r snubbe. Kul att blogg Helena skrev till mig och tipsade om det dĂ€r handtaget, igĂ„r, haha, vi tĂ€nker lika 😉

SÄg Àven att jag tog första promissen runt Umestan den hÀr dagen ifjol. Och 2020, var jag ute pÄ fotouppdrag. Skulle visa Tina hur det sÄg ut hÀr, med tanke pÄ pandemin som blossade upp, vid den tidpunkten.

StrölÀste lite dÀr i inlÀggen under aprilmÄnad och inser att det Àr verkligen den hÀr tiden, jag brukar traska runt Umestan, Ätminstone nÄn gÄng, sÄ dÀr, lite sporadiskt. Kan tÀnkas att jag tar den svÀngen senare idag dÄ, eller imorgon.

Tillbringade dagen utomhus, igÄr. Inte stekande hett, men ÀndÄ rÀtt ok. Man passar pÄ att Àta lunch ute och krattar lite, dricker kaffe, krattar lite till. Pratar i telefon och kollar in folket som Äker eller gÄr förbi. Plötsligt kommer dÀr en humla, wow, den första jag sett för i Är.

Jag springer och jagar den runt gĂ„rden för att fĂ„ till en fin fin bild, pĂ„ den lilla krabaten. Lyckades vĂ€l… si sĂ„ dĂ€r 😆


Men dom verkar ha kommit för att stanna. DÄ jag hade ytterdörren öppen, nu pÄ morgonen, för att sÀtta pÄ W, utesockorna, sÄ brummade det upp en humla ute pÄ bron. Tydligen intresserad av penséerna som stÄr dÀr.

Nu börjar man lĂ€ngta efter premiĂ€rturen med Camaron, fast…ehh, nĂ„t verkar saknas. Kan ni se vad som felar đŸ€”


NĂ„, Åke pratade med killen som ska gĂ„ igenom motorn, och han har pĂ„börjat, nu ska det köpas lite smĂ„plock som ska bytas ut. Dom skulle prata vidare idag för mer info, om vad som behövs.

SjÀlv kanske man ska börja se om man hittar nÄn lÀmplig vÀska vi ska ta till Uppsala, och sedan nÄnting mindre, som jag kan ta vidare ner till Nyköping. Ska grunna pÄ den.

Hoppas pÄ en bra lördag, för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten