I mitt inre spelas det upp ett stumfilmsklipp đŸŽ„

I förrgÄr kvÀll gick jag och Theresé, ut pÄ en promenad. Hon pekade ut ett trÀd som sÄg tÀmligen anskrÀmligt ut.


Det hÀr, sa hon, Àr ett lÀrktrÀd. Inte alls sÄ fint, men kolla hÀr, sa hon och höll fram en gren dÀr det ska komma kottar. MjodÄ, det var ju riktigt fint, dÄ man kollade in det lite mer nÀrgÄnget. Allt Àr alltsÄ inte vad det ser ut som. Ibland mÄste man syna lite nÀrmare.


Förmiddagen, igÄr, tillbringades vid spis och ute i soffan pÄ altanen, gjorde Àven en svÀng med Winstone.

PÄ spisen rörde jag ihop smeten till vÄrrullarna, och folierade dom i vÄrrullsdegen, swishswosh sÄ var det gjort.

VÀntade in Sally och drog ivÀg pÄ en liten utflykt till Landsberga gÄrd. DÀr har vi varit förut. Ett trevligt stÀlle ute pÄ landet, med ett fik samt försÀljning av diverse föremÄl. Jag valde en Sverigekaka, till mitt kaffe, underbart gott.


Sallys favvomat, Àr alltsÄ Gott och Blandat, och denna gÄng blev det dÄ en sinnesförvirrad vÀsterbottenspaj, utan VÀsterbottens ost. PÄ grund av Theresé, som plötsligt hade trollat bort vÀsterbottensosten, och den Àr i skrivande stund, ej Äterfunnen.

Men hon gjorde en paj fast med annan ost, och en prosciutto inlindad mozzarella, köttbullar, skinka, sallad och vindruvor. Och mina vÄrrullar dÄ. Och det var gott och blandat, alltihop.

Sen, mina vÀnner, apropÄ allt som inte Àr vad det ser ut att vara. Jag skulle fota ett Sally hopp i studsmattan. VÀgen dit Àr ju virkesbelagd, hon springer ivÀg före mig och jag hör nÄt om nÄn brÀda eller tvÄ eller tre, som inte sitter fast.


Jag kommer fram, stÄr lÀngst upp pÄ mattan, fotar och filmar, trixar och balanserar. Det gick ju bra. Klicka pÄ bild för att se ett hopp.


Sen hittar jag pÄ att jag ska hÀmta den hÀr lilla bollen.

Och vad gör mĂ€nniskan dĂ„…jo…

Hittar av, minst 2 av dom dĂ€r brĂ€dorna hon sa nĂ„t om, dĂ„ jag ska kliva ner, vilket gör att jag hamnar pĂ„ Ă€ndan och i huvudet spelas det upp nĂ„n typ av stumfilmsklipp med Charlie Chaplin Jösses đŸ˜Č Varför Ă€r jag inte ens förvĂ„nad, en endaste liten uns đŸ„Ž

Anders hittade pÄ att han skulle köra lite med sin lilla grÀvmaskin, jo, hÀr finns det resurser, minsann.


Idag blir det hemfĂ€rd. Frukost, fylla termosarna och packa ihop vĂ„ra pinaler. LĂ„sa huset och he oss ivĂ€g. Önskar er alla en fin torsdag!