Överåldrig, supergammal eller överäldst 🧙‍♂️😄

Syrran frågade ifall jag skulle upp till mamma igår, i så fall skulle hon haka på. Så kom jag plötsligt på att jag kunde ju köra och hämta mamma, istället, och vi kunde sitta här, så fick Emma skjutsa hem henne sen. Så fick det bli.

I och med det blev jag tvungen att hitta på nåt att bjuda på, jisses, som om jag inte hade det jag gjorde, redan. Bestämde mig att snabb googla på Pinocchiotårta , och en sån fick det bli.


Så enkel och så god, verkligen värd att göra och inget att skämmas över. Jordgubbarna var underbart goda, hittade svenska sådana på vårt, Ica Nära. Sen kan man ju använda vilka bär man vill.

Får nog testa en med våra blåbär, då blåbärsbusken börjar ge skörd.

Det blev också underbart väder ute, soligt och varmt, så det passade väl alldeles ypperligt att få sitta här ute.

Med kaffekoppen i bild så måste jag också lägga ut ett statement som Ulla skickade till mig på messenger, hahaa… YES, där satt den 😆


Nu ska dom tydligen prata om medelåldern på TV4 morgon. Det måste ju vara där jag är va, sa Åke. Ja… vi, sa ja- Nä inte du, inte än, svarade han. Nej det förstås, om jag ska bli 120 så måste det vara kvar några år innan jag når medelåldern 😁

Fast, vad är medelålder, egentligen 🤔 Det måste ju vara flytande, beroende på hur gammal du blir, eller Ingen har ju en bestämd ålder dom blir, och man säger väl ung, äldre och gammal. Inget som heter överåldrig, supergammal eller överäldst.

Äsch då, visst är det väl som man alltid sagt, det där om ålder som siffra. Den riktiga åldern sitter i huvudet, där vi, dom flesta, är yngre, men förhoppningsvis lite visare och mer erfaren än man var, i ungdomen.


Ha en fin dag, allihop och idag är det inte mors dag, eller veterandagen längre utan internationella MS dagen. Klicka på bilden härunder om i vill läsa mer om just MS.

Maria Lundmark Hällsten