Vatten 💧, vatten 💩, bara vanligt vatten 🌊

Jag tog tillvara pĂ„ solen nu pĂ„ morgonen. Gick med Mr W, fotade en liten Ă„kerbĂ€rsblomma pĂ„ ett annat stĂ€lle jag hittat, hehe…

Rörde ihop min frukostskÄl med vegansk blÄbÀrsyoghurt, nötter, Àpple och flingor. Fyllde kaffemuggen för tredje eller om det var fjÀrde gÄngen för dagen, och gick ut. Det gjorde jag alldeles rÀtt i, för nu vart det svart och det föll nÄgra droppar.

 GĂ„rdagen blev lite seg, kan bero pĂ„ lördagens festligheter, sĂ„ jag beslöt mig för att ta ledigt. Bara sĂ„ dĂ€r… jodĂ„, nĂ„nting extra ska man vĂ€l fĂ„ lov till, om man Ă€r arbetsledare, tĂ€nker jag 😎

Och dÄ jag sett att det skulle regna och kanske Äska idag, föreslog jag att vi skulle Äka och hÀmta hem bussen. Det hade dock redan fallit nÄgra droppar dÀr vi förvarar bussen under vintern ocksÄ.


 Nu skulle jag vilja att ni gör en riskanalys pÄ detta. Klicka pÄ bild för att se filmsnutten.

Det spelar ingen roll vad jag sĂ€ger till Åke, om att be om hjĂ€lp, kanske av nĂ„n som Ă€r lite vigare i skelettet, och bra pĂ„ balans. Eller dĂ„ jag tycker att han INTE ska stĂ„ sĂ„ nĂ€ra kanten, why… Men nĂ€, han hör inte, eller lĂ„tsas att han inte hör. Jag gruvar mig för varje Ă„r dĂ„ detta ska göras.

SjĂ€lv Ă€r jag ju sĂ„ bakvĂ€nd att jag hade vĂ€l klivit ner pĂ„ fel sida stegen, oavsett. NĂ„ja, det gick vĂ€gen, och det var dĂ„ för vĂ€l. Jag Ă„kte hem och filmade dĂ„ han kom körandes. Eva, som Ă€ger Ullas kondis, har en man som ville se hur stackarn han kom sig in hĂ€r pĂ„ gĂ„rden. Och nu kan Åke visa honom, man gör liksom bara, tjopp tjopp, svĂ€ng, backa, gasa, klar!!

Ser ju jĂ€tte enkelt ut, men dĂ„ har han nĂ„gra Ă„r bakom bĂ„de lastbilsratt, samt bussratt ocksĂ„, samt alla gĂ„nger han nu backat in och kört ut hĂ€r hemma. JodĂ„, jag VET att det Ă€r Mr W bakom ratten hĂ€r, men…

Nu ska jag ta en kvÀll, nÄn gÄng hÀr i veckan, dÄ det Àr lite svalare ute, och stÀda upp dÀrinne sÄ den Àr klar inför helgen. Förhoppningsvis behöver jag sedan inte stÀda sÄ mycket mer dÄ midsommar helgen, kommer dÀrefter. DÄ Äker vi upp till MalÄ, hade vi tÀnkt.

Ha en fin mÄndag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Tina

    Imponerande att se backning! SjĂ€lv tog jag mig knappt in hos er, med husbilen. Eller jo, det var vĂ€l rakt fram som gĂ€llde 😆

  2. Tina

    Jag mindes det, första visiten var det!
    Grubblade om jag verkligen backat mot farstukvisten (bron) Men det var ju mot garaget!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.