Benen 🩮🩮 rullar… 😬

Midsommar 2013, nĂ„gra dagar innan Sally fyllde 3 Ă„r, firades uppe i MalttrĂ€sk. Lena tog Sally med sig i för att plocka blommor till midsommar utsmyckningen. Vad Ă€r det hĂ€r, frĂ„gade Sally och pekade pĂ„ en blomma. Det Ă€r krĂ„kvicker, svarade Lena. Hm
kan man eta dom, undrade Sally pĂ„ JĂ€rlĂ„sabo mĂ„let. Njaee
.svarade Lena, men en ko kan Ă€ta dom. Men jag eÂŽen ko, svarade Sally 😄

Hennes 3 Ärsdag firade vi hÀr hemma och hon fick sig en cykel.


Vi bullade upp för prinsesskalas med Hello Kitty tema.


Och hĂ€r vet jag inte hur allting spĂ„rade đŸ€Ș


NÄ, det var 9 Är sedan, idag, mina vÀnner, fyller hon 12, och jag vÀntar med spÀnning pÄ att fÄ höra vad hon tyckte om sin present hon ska fÄ av sina pÀron. Stort Grattis Sally, hoppas du fÄr en underbar dag.


Jag var ju till lÀkaren igÄr och egentligen kÀndes det bortkastat. Min diagnos var korrekt. NÀr jag berÀttade att det vid nÄgra tillfÀllen kÀndes som om revbenen rullade över varandra, men jag begrep att dom inte kunde göra det, sÄ sa han att det inte var helt fel.

Det Ă€r dĂ€r frakturen Ă€r, benen, som nöter mot varandra och kan upplevas som om dom rullar 😬

Ehh ja, ok, lÄter halvlÀskigt, men han sa att det Àr bra, att dom typ slipas till lite innan lÀkning. Jaja, det dÀr med revben Àr nÄt jag aldrig kommer att begripa mig pÄ. Och tÀnk vad hÀrligt om jag nu, hÀdanefter, slapp skriva det ordet en gÄng till.

Har slagit pĂ„ Ă€nnu större, vad gĂ€ller partytĂ€lt. Hahaa… vi Ă„kte och köpte ett begagnat sĂ„dant, anvĂ€nt 1 gĂ„ng och uppackat 2 gĂ„nger. Storlek, mja, 9×3 meter. Det kan vĂ€l vara gött att finna ibland.

Varför det ens kom upp pÄ tapeten, Àr att jag styrt upp en mindre kusintrÀff som vi ska ha 23 juli, uppe i MalÄ. Vi kusiner, pÄ pappas sida, med respektive och barn, om dom vill hÀnga pÄ. I dagslÀget ser det ut som om vi kan bli, 28 personer, men det kan tÀnkas att det halkar in, en och annan kusin till vÄr pappa ocksÄ. Bara för nyfikenhetens skull, men det kommer ju att bli jÀtte trevligt.

9×3 meter rĂ€cker knappast fast vi har 3, mindre tĂ€lt ocksĂ„. SĂ„ det kommer att passa perfekt. TheresĂ© hĂ„ller pĂ„ att rodda i smĂ„ roliga saker som ska finnas pĂ„ trĂ€ffen, kommer att bli hur bra som helst. Sen fattar jag inte vart hon fĂ„r den tiden ifrĂ„n…jösses. Det Ă€r absolut inte, bara ett…

IkvÀll Àr det trÀff pÄ Gammlia. Det dessutom live spelning med Blues Corporation pÄ scen frÄn 18.00.

 

Jag har chaufför. Åke fĂ„r ratta dit, med tanke pĂ„ hur trögstyrd the Camaro Ă€r, sĂ„… fast vem vet, kommer han att orka det dĂ„ Jisses, Ă€r vi skröpliga eller vad.

Ha en fin onsdag, allihop eller passa pÄ att njuta av dom kommande 24 timmarna.