Vinka dĂ„ 👋

DĂ„ har man laddat, justerat saker, hoppats, lĂ€ngtat, och kollat anmĂ€lningslistan till FĂ€llfors Summer Nats 2022, hundra gĂ„nger. Till och med mejlat en tjej, Kristina Nygren, som jag blev tipsad om, som kanske kunde ha en hjĂ€lm jag kunde fĂ„ lĂ„na. Och trots att den var inne för lackering, hjĂ€lmen alltsĂ„, sĂ„ skulle jag fĂ„ Ă€ran att fĂ„ lĂ„na den till FĂ€llfors, för att slippa lĂ€gga ut flera tusen pĂ„ en ny, för en tĂ€vling 😍

SĂ„ ringer Nicco sent igĂ„r kvĂ€ll… har dom stĂ€llt in FĂ€llfors… det stĂ„r sĂ„ pĂ„ den hĂ€r FB sidan, lalala. Och ja, tĂ€vlingen stĂ€lls in. Dom fick kalla fötter av för fĂ„ anmĂ€lda team, vilket i sin tur kan leda till för lite betalande publik, och klubben kan inte riskera sin överlevnad pĂ„ en tĂ€vling som kanske inte ens gĂ„r plus, minus, noll.


Ja, det Àr inte sÄ mycket man kan göra Ät den saken. Har kollat runt lite och det kanske kan funka pÄ Sundsvalls tÀvlingen sista helgen i augusti. Vi fÄr se. Det trista den hÀr gÄngen var vÀl att jag skulle ha mÄnga som backade upp oss.

Nicco, TheresĂ© o Sally, Jitte och Ina, och Elisabeth Jonsson, skulle hĂ€nga med oss och vara behjĂ€lpliga. Inte alls alla gĂ„nger vi haft sĂ„ mycket folk bredvid oss. Allting stĂ€mde som sĂ„ bra, kanske för bra dĂ„, och dĂ„ ska man sĂ€ttas pĂ„ plats… igen, eller Ă€r det bara jag?


NÄ, jag ska inte grÀva ner mig mer i detta, ingen idé.

Satt ute igÄr och fick ett meddelande pÄ messenger, av Mats Hedin. Jag kollade upp och tvÀrtÀnkte att dom kanske kört förbi. Jo nÄn gÄng har han skrivit vinkvink, typ, eller att det var dom som tutat. Vi ser förmodligen ut som fÄgelholkar eftersom man sÀllan hinner se, vem det Àr som vinkar eller tutar.
NĂ€pp, jag sĂ„g ingen vit bil sĂ„… jag svarade.


.
DĂ„ fick jag tillbaka…


Hahaa… han och Susanne kom ut frĂ„n Ica och stod dĂ€rborta och vinkade 😅

Jag satt dessutom och fotade Winstone. Han ser ut att mÄ dÄligt. Fast han sitter framÄt böjd för att se under staketet.


Åke var ju dĂ€r och pantade burkar och handlade hem lite dricka, och dĂ„ mĂ„ste Mr W ha koll pĂ„ att det gĂ„r bra.


Efter middagen for jag och Nicco och gick en svÀng över Lundabron, och rundade en holme.


Det Àr ju fint dÀrute, men jag tycker att dom kan fixa dit lite mer bÀnkar, eller sÄ kan dom vÀl ordna fler trÀdstolar. Den hÀr har vÀl bÀvern varit fram och kapat och sedan gjorde nÄgon en stol av den. Fyndigt!


Ha en fin tisdag, allihop och njut av dom kommande 24 timmarna!

 

Maria Lundmark HĂ€llsten