Tur i turen eller otursturen

Nicco kommenterade gårdagens inlägg på fejjan, apropå kollegorna från Schweiz 😁


Även Theresé, hon la till ett tips, angående locken till gräddfil eller crème fraiches burkarna. Om man äter Pro pud, men inte en hel burk, så passar locken dom burkarna med. Bra, för dom kommer inte med plastlock utan bara ett aluminium skydd, eller vad det nu är gjort av, som man oftast river sönder.

Jag hade bokat in en akuttid hos tandläkaren igår. Började känna av en tand i underkäken, men trodde att det var nåt tillfälligt. Fast med semester i antågande så blev jag mer och mer övertygad om att det var bättre att kolla upp den där, för annars sitter vi i Malå eller nån annanstans i världen och då…börjar tanden jäklas på riktigt.


Jojo, hon sa att det var på det omskrivna fallrepet, tanden alltså. Har jag nu tur, odds på det, så kommer nerven att repa sig och dom kan lägga ny fyllning när den gjort det. Man kan låta detta provisorium sitta i upp till ett år.

Fick ett mejl från tjejen jag skulle få låna hjälmen av. Hon skev och jag citerar:

”Fick just ett samtal från Piteå om att jag skulle informera dig om att din hjälm (2005) är godkänd enligt sbf och besiktningen i Piteå.😄 Dom hade visst ringt ner och kollat.” slutcitat

Vilken service, nu vet jag inte vem som kollat upp detta och hur dom visste, haha. Kan Kjell Svensson, vara delaktig, månntro Han besiktar bilar inför tävling och han var där. Eller Elisabeth Viklund kanske, hon besiktar hon med, och är i Piteå Ska fråga vid tillfälle.

Det roliga var att jag hade tänkt sälja hjälmen för 2 år sedan. Men det blev diskussioner på nätet och där skrev någon att min hjälm hade förbrukat datum. Fast uppenbarligen inte. Nå, då hade jag ju lite tur ändå då, och behöver inte låna en hjälm

Hoppas på en fin lördag, för er alla och njut av dom kommande 24 timmarna 💀

Maria Lundmark Hällsten