Gubbarna gottar sig i (sĂ€ng)halmen 😉

15 juni 2020 fick vi, och planterade 3 jordgubbsplantor, av syrran.


Dom verkar ha förökat sig.

 I förrgĂ„r la jag dit trĂ€dgĂ„rdshalm, eller vad det nu heter. För att gubbarna ska fĂ„ roa sig och ligga skönt i halmen. Dumt att ligga dĂ€r och ruttna, till ingen nytta. Åke spĂ€nde upp bĂ„gen och vi la nĂ€tet över, sĂ„ kanske vi fĂ„r ha dom ifred.

SvĂ€rfar Nicke, köpte nĂ„n gĂ„ng för lĂ€ngesedan en rulle, förmodligen pĂ„ nĂ„n skrot. Svetsade fast handtag och rullen bidde en, tadaa…vĂ€lt. Dont mind the snöre, det Ă€r bara en förankring till partytĂ€ltet, ska snart bort.

Åke tog fram den dĂ„ han pysslat med lite plattor, och dĂ€r tingesten lĂ„g i grĂ€set, sĂ„ tyckte jag att den matchar lite av vĂ„rt rostiga tema pĂ„ gĂ„rden, sĂ„ den fick en plats, bakom knuten.

Denna tanke och sedan utförandet krĂ€vde lite upprensning, vid vĂ€ggen. Gissa om vi har invasion av smĂ„, smĂ„ myror. Nu vet jag, efter googling, att dom dĂ€r smĂ„ sakerna, inte Ă€r skadeinsekter, fast… hittar dom en vĂ€g in i huset, sĂ„ vill man Ă€ndĂ„ inte ha dom hĂ€rinne.

Det fick bli liten behandling av dom smĂ„ hĂ„l jag hittade sĂ„ fĂ„r vi se om antalet krymper. Eller om dom muterar och blir lika stor som fejjan sĂ€ger att insekter Ă€r…


Idag har dom utlovat fint vĂ€der, sĂ„ min plan Ă€r att sitta och njuta av det, innan jag drar ivĂ€g till jobbet. Jag tĂ€nker inte göra ett endaste dugg, förutom koka kaffe och fixa mat dĂ„. Möjligtvis gĂ„r jag en runda med Mr W ocksĂ„. Men i övrigt… chill.

ApropÄ mat, har ni hört att dom testar att leverera mat med drönare, till folk som ligger och pressar pÄ strÀnderna

Nu vill jag inte pÄ nÄgot sÀtt göra reklam för detta företag, dÄ jag inte tycker att dom Àr seriösa med sina anstÀllda, och egentligen trodde jag att jag hade borta nÄgra mÄnader frÄn mitt liv dÄ jag sÄg det hÀr. Trodde givetvis att det var ett aprilskÀmt. Klicka pÄ bild för mer info.


Hur kan dom ens fĂ„ tillstĂ„nd med detta, att flyga med drönare, som jag har förstĂ„tt det, Ă€r inte bara att… Och tror ni som jag, att hackare redan nu, försöker komma pĂ„ nĂ„t sĂ€tt att kapa dessa matleveranser, eller man kanske kan sĂ€ga att dom kommer att hacka maten, hahaa.

Ha en fin tisdag, allihop och, eller njut, av dom kommande 24 timmarna.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.