Mojängernas mojäng 🤪😜

Vi får oväntat besök idag. Theresé och Sally kommer upp. Planen först, var att jag och Åke skulle ta vår buss till Renbergsvattnet, imorgon, och våldgästa dom som bor där. Hehee… Fast som kom detta utlovade regnväder, så jag skrev till Annelie igår och frågade om vi kanske skulle skjuta på besöket.

Det är ju roligt om man kan vistas utomhus då man är där. Och nu snor jag några bilder Annelie tog i natt, då hon inte kunde somna och naturen ropade på henne, att komma ut och se.


Så de blev ju lite tur i oturen att vi ändrade planerna. Inte för att Theresé och Sally skulle stå handfallna om vi hade varit borta nån dag, men ändå.

Den här bilden dök upp på fejjan igår, jag delade den och skrev att det kanske skulle vara dumt att visa Åke den, han får ju ibland bara en massa idéer om hur man skulle kunna göra saker.


Mjo, och då kom jag osökt ihåg den här mojängen. Fast den gav han upp ganska fort och gav vidare till Gustav i Hörnefors. Lite tur, det med, tänker jag 🤓


Det lär bli att fixa lite i rosa rummet idag. Theresé paxade att sova i bussen, och då får Sally eget space därnere. Ja just ja, då kanske jag måste plocka lite i bussen också. Känns nästan som om jag inte har tid att sitta här och filosofera mera.

Tog några bilder på väg hem igår, såna där, det blir vad det blir. För jag tittar inte i mobilen, utan håller den bara mot ratten och sedan får jag se om nåt fastnar då jag kommer hem. Och jodå, nåt blev det.


Och titta, även Larsa Berggren, en av bil entusiasternas häxmästare på att fota fint, tog en bild på Camaron under Wheels.


Med den avrundar jag här och önskar er alla en toppen torsdag, vädret till trots. Och jaa, passa på att njuta av dom kommande 24 timmarna, haha…

Maria Lundmark Hällsten