Önskade mig en monstertruck đŸ€Ą

Gissa vart jag var igĂ„r, jo pĂ„ Nybro konditori… igen. Nu pĂ„ ett uppdrag och det var vĂ€l angenĂ€mt.


Innan vi Ă„kte dĂ€rifrĂ„n sĂ„ satte jag pĂ„ mig glasögonen, fasen vad dĂ„ligt jag sĂ„g. Av med dom och putsade, tillbaka pĂ„ nĂ€san, ingen skillnad. HĂ€r hann jag bli tvĂ€r rĂ€dd att min syn var pĂ„ vĂ€g att haverera, men sĂ„ tar jag av mig dom igen, kollar en extra gĂ„ng och jahaja… svĂ„rt att putsa till glasen dĂ„ glaset Ă€r vĂ€ck đŸ„Ž


Sedan förvirrade vi oss bort pĂ„ villovĂ€gar i jakten pĂ„ Ekmans trĂ€dgĂ„rd. Hamnande efter den hittills guppigaste, gropigaste vĂ€gen jag nĂ„gonsin fĂ€rdats efter. Önskade tvĂ€rt att jag suttit bakom ratten pĂ„ en monstertruck, med risk att vi guppat Ă„t skogen.

Vi hade nog hittat bakvÀgen dit och vi var ÀndÄ inte ensamma om det. Vi fick möte av en bil som mÄste ha gjort samma misstag som vi. NÄ, fram kom vi och vi tog en betydligt lÀttare vÀg, dÀrifrÄn. Vilka fina blommor dom hade dÀrute, men jag besinnade mig och höll hÄrt i plÄnkan.

Hem och hacka grönsaker, för jag hade bjudit hit Nicco och syrran pÄ middag, lagom till Theresé och Sally kom hit. HÀrligt vÀder var det ocksÄ, sÄpass att vi kunde sitta ute och kÀka. Sally gillade Niccos skor, och apropÄ det samtalsÀmnet, sÄ hÀmtade Theresé ett par som hon gillade skarpt. NÀmligen dessa skinnpjucks.


Kan ni gissa vad som var sĂ„ speciellt med dom… Mjo, hon har gjort dom sjĂ€lv. Hon har köpt sulan (har vĂ€l inte lĂ€rt sig att gjuta sĂ„na…Ă€n) men gjort ormskinnstrycket pĂ„ kohuden, skurit ut och handsytt. Otroligt!

Sen blev det plötsligt presentöppning Ojoj, hon hade gjort ett inne till Åke, haha.


Och en keps, med Linus pĂ„, hehee…


Sedan fick vi 2 gemensamma presenter en discgolf korg.

Jag som sa ifjol att vi skulle ha varsin korg uppe i stugan, alltsÄ en korg per stuga, sÄ kan vi köra tÀvling. Och nu har dÄ vi en, ska finnas en till dÀruppe, sÄ dÄ saknas det 2 till.

Kolla in vĂ€skan…


Ja sa TheresĂ©, hon sĂ„g den dĂ€r pĂ„ biltrĂ€ffen dom var pĂ„ förra helgen och den stack liksom ut, pĂ„ ett konstigt sĂ€tt. Hon kĂ€nde sig tvungen att köpa den. Hon hade fyllt den med bra att ha saker, som ska med upp till stugan. Lite kryddor och och sĂ„nt. Perfekt, och kĂ€nner man sig dyster och nedstĂ€md nĂ„n dag kan man bara öppna locket pĂ„ vĂ€skan sĂ„ blir man blinded by the light 💡


Jag fick en nyckelring av Sally, mycket bra att ha pÄ nyckelknippan, utifall att man glömt att krydda maten.


Och smycken av Therese. ÖrhĂ€ngena har hon gjort, och halsbandet, ja kan ni gissa vad detta Ă€r för molekyl.


Molekylen för koffein, passar ju mig som en smÀck. Sally har molekylen för choklad, som örhÀnge.


Idag Ă€r ett oskrivet blad, fĂ„r se vad det blir. Men ni kan i alla fall passa pĂ„ att njuta, av dom kommande 24 timmarna…right!?

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    SĂ„ coolt och snyggt, allting! Grymt med sina egna, handgjorda skor!

    Jag har ju ocksĂ„ begĂ„vats med present a la Tezzi Design ? namnetđŸ€”
    Det stĂ„r vĂ€l inte pĂ„ förrĂ€n jag lĂ€mnar spanienvĂ€rmen och kommer hem till den☕
    😀 i Nyköping!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.