My name is… Maria, sĂ„klart 😜

Blev sjukskriven den hÀr veckan och nÀsta, sen skulle min lÀkare, som har semester just nu, fÄ en hint av hon jag var till igÄr, att jag ska fÄ testa bentÀthet (har jag gjort förr,och skulle inte bli benskör om jag sÄ blev 100 Är, men jag vet, jag heter ju Maria, sÄ man vet inte). Och sedan kan man röntga för att se om det varit riktiga revbensfrakturer eller nÄt annat. Just do it, sÀger jag!!


Jo lite painkillers fick jag ocksÄ utskrivet men i övrigt skulle jag göra sÄ mycket jag kunde. Detta Àr ju dock lite roligt att hon sÀger. Javisst, hon kÀnner inte mig men jag har inte suttit pÄ arslet mer Àn absolut nödvÀndigt, fast jag Àr inte den som brukar gnÀlla, bara för att. Jag vill mena att om det Àr tvÀrnit, att göra nÄt för min del, dÄ Àr det kört, pÄ riktigt.

Dagen fortsatte igĂ„r med att göra bort sĂ„ mycket som möjligt. Och sedan blev det mackmiddag pĂ„ Gammlia. Och gissa nu vad det kommer att komma bilder pĂ„, hehe… Bilar sĂ„klart đŸ€˜


HÀr fotade mannen som jag har en egen mapp pÄ skrivbordet med, Mats Alfredsson, sÄklart.


Och jag har en till mapp, med Larsa Berggrens fina bilder. HÀr kommer vi körandes under cruisingen pÄ stan.


Vi fick sitta jĂ€mte Elisabeth Nattskugga Viklund, som hade med sin fina bil pĂ„ Gammlia. JodĂ„, jag har en mapp med hennes namn pĂ„, ocksĂ„ 😎


Jag fotade henne med, sÄdesÄ.


Jag och Sally skjutsade ut Theresé pÄ Avion och dÄ vi skulle göra en runda innan upphÀmtning sÄg jag dessa moln, helt fantastiska i verkligheten.


Nu har jag inte tid med detta lÀngre, utan önskar er alla en fantastisk dag.

 

Maria Lundmark HĂ€llsten