”Bara” i Norrland, exotiskt och nalta eljest, eller hur 😅

SĂ„ har Ă€ven TheresĂ©, Sally och Anders, dragit vidare, med siktet instĂ€llt pĂ„ Lycksele. Sedan övernattning pĂ„ Hallstaberget innan dom Ă„ker hem till JĂ€rlĂ„sa, för ompackning inför Sallys hockeylĂ€ger 🏒, som dom Ă„ker med pĂ„.

HĂ€r blev det nu tĂ€mligen tyst och stillsamt. Åke stĂ€dar lite bakom stugan och ska in pĂ„ Ă„tervinningen med skrĂ€p. Jag funderar om jag ska orsaka lite ljud i tystnaden, med att gĂ„ ut till bussen och stĂ€da upp dĂ€rinne.

Vi har nĂ€mligen haft lite rokad pĂ„ vĂ„r stugfamilj. Vi började med att överlĂ„ta vĂ„r sĂ€ng i bussen, till TheresĂ©, Sally sov pĂ„ loftet, Nicco i bussgaraget och jag o Åke, inne i stugan.

Efter en natt i bussgaraget hade Nicco nackspÀrr och Sally bytte gÀrna bort sin plats inne i bussen till garaget. Och efter det kom ju Anders, och det blev kallare ute. SÄ familjen HÀllsten-Söderberg tog bussen, Nicco Äkte hem och vi fortsatte sova hÀrinne.

Jag tycker tyvĂ€rr, att sĂ€ngen Ă€r för mjuk, men det kanske inte Ă€r jĂ€tte konstigt. DUX sĂ€ngar i all Ă€ra, men dom hĂ€r, mina vĂ€nner, har x antal Ă„r pĂ„…sĂ€ngbotten. Åkes farförĂ€ldrar köpte dom, sen fick vi Ă€rva dom 1985, efter det hamnade dom hĂ€r. JĂ€ttesköna har dom varit men, Ă„ldern tar ut sin rĂ€tt.

MĂ„tten Ă€r inte heller standard, folket i gemen, var nog aningens kortare i strumplĂ€sten 🧩, och inte lika bred över baken. 197 lĂ„ng och 78 bred, Ă€r sĂ€ngarna 🛏. NĂ„ja, jag sa att vi kanske skulle köpt en ny bĂ€ddmadrass, sĂ„ man Ă„tminstone har en hel, som tĂ€cker hela sĂ€ngen, och som kan styva upp lite.

La ut mina specialbananer igÄr och skrev att dom endast fanns i Norrland. RingmÀrkta bananer.


Och ”bara” i Norrland, kan man trĂ€ffa mĂ€n inne pĂ„ Ica, som badat i gammal beckolja sĂ„ dom förbĂ€ttrat solbrĂ€nnan med 100%, och myggen tippar omkull av bara Ă„synen 🩟. Samt har en kniv hĂ€ngande i bĂ€ltet. En riktig, walking disaster/hazard. Det deklarerade Nicco, för nĂ„t Ă„r sedan dĂ„ vi faktiskt stötte pĂ„ en man som beskrivningen stĂ€mmer in pĂ„.

Eller ”bara” i Norrland, ser man Ă€ldre herrar, iklĂ€dda skoteroverall samt en vinter militĂ€rkeps med ludd pĂ„ öronlapparna, samt kĂ€ngor pĂ„ fötterna. Inne pĂ„ jĂ€rnaffĂ€ren, mitt i juli. Det fick jag och Sally uppleva förra veckan.

Exotiskt och nalta eljest, eller hur 😅

Idag, för 4 Är sedan la jag ut den hÀr bilden, sÄ den fÄr avrunda dagens inlÀgg och pÄminna om roliga tider vi haft, och förhoppningsvis, kommer att ha i fortsÀttningen ocksÄ.


Hoppas pÄ en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.