Vet ni vart det lutar, eller?

Avvisade en man som ringde på dörren igår. Jaa, han ville berätta om det parti, han förmodligen brinner för. Och som skrivet förut, jag tar reda på själv, åt vilket håll jag lutar. Hade jag velat ta hit någon för att få mig insatt i ett specifikt parti, då hade jag bjudit in nån.

Jag skriver, åt vilket håll det lutar, därför jag tycker fortfarande att det inte är klockrent, vart jag vill lägga min röst. Det absolut enda, jag vet med största säkerhet är att SD får inte min röst. Så deras propaganda hamnade i soporna.


Nu, mina vänner, har jag ett väldigt hett tips. För jag VET, att det är många som absolut inte bestämt sig än, och det finns väldigt många, som tror sig veta, men skulle dom göra valkompassen, så skulle dom bli överraskade.

Nicco tyckte att jag skulle göra denna, där man dels kan välja kommun och sedan Riksdagsval. Klicka på bilden för att komma dit.


Det är en massa frågor, du kan svara på en och en i taget och samtidigt läsa vad andra partier tycker. Jag blev också förvånad, men betydligt mer säker. Ska göra om den och läsa frågorna mer ingående. Ett tips här är att du väljer att göra lokala kompassen först och sedan riksdagskompassen.

Sen finns det naturligtvis fler valkompasser, så det är bara att välja eller göra flera olika, om man vill. Här får ni 2 länkar.

 

 

Folk vet att jag inte älskar fjärilar. Av någon outgrundlig anledning verkar dock fjärilarna tycka om mig, eller så gör dom inte det, utan egentligen är det små punkt attacker, dom sysslar med. Det slår liksom aldrig fel, det är mig dom ska försöka komma inpå.

Och Johan var då den första att skicka denna bild till mig.


Man önskade ju att det var ett skämt. Jag övervägde att aldrig mer åka söderut.

Sen ville även Theresé, informera om den lilla fjärilen, nu läste jag att dom hittat anledningen till varför den ens var där. Sååå, jag känner mig någorlunda lugn för att inte stöta på en sån sak, oavsett vart i landet jag kan komma att befinna mig.


Igår vet jag vart jag befann mig i alla fall. Jag och Åke hängde en stund med Mats Alfredsson, ni vet, han som är något av ett proffs på att fota. Detta i ett specifikt syfte, som jag fortfarande inte ska avslöja, men ni ska få se en bild, i alla fall… perfecto, skulle jag vilja påstå…


Ohh, den där sista vet jag inte vad det kan ha varit? Eller…


Nu ska jag baka en blåbärskaka, av lite blåbär jag fann i vår buske igår.


Och ja just ja, ska dammsuga inne i bussen också, innan Annelie kommer. Så, bäst att jag sätter lite fart då. Ha en fin fredag, allihop!

Maria Lundmark Hällsten